Résultats Location de vacances à CASTRO MARIM

CASTRO MARIM GOLFE * * * *

Location €€€
4.6/5
23 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Sitio do Lavajinho, Castro Marim, Portugal
Voir sur la carte
+351 281 510 340
2024
Recommandé
2024

Dans un environnement calme et préservé, inséré au cœur du golf, cet hébergement est proche de la réserve naturelle du Guadiana. Les villas les plus luxueuses offrent 4 chambres avec piscine privée, les plus modestes vont de 2 à 3 chambres (sans piscine). Cependant chacune offre un confort irréprochable (wifi, TV, cuisine aménagée...) avec une décoration classique et moderne. On apprécie le service hôtelier de haute qualité et la possibilité de se restaurer sur place. Idéal pour les passionnés de golf, mais les familles y trouveront aussi leur bonheur.

Cet établissement est aussi référencé en tant que :

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à CASTRO MARIM
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au CASTRO MARIM GOLFE

Avis des membres sur CASTRO MARIM GOLFE

4.6/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Dietmar Hörner
Dietmar Hörner
Visité en avril 2024
Einfach nur schön. Abwechslungsreiche Bahnen, bewegtes Gelände, aber trotzdem gut zu laufen. Perfekter Service und sehr guter Platzzustand. Kommen gerne wieder.
Sonia Mendonca
Sonia Mendonca
Visité en avril 2024
Sublime parcours 3 fois 9 trous. 3 parcours techniques, difficiles, mais magnifiques !! Très bien entretenus, personnel extrêmement agréable et serviable, une palme d'or pour le parcours Atlantico qui est somptueux. Beaucoup de bunkers, aie aie aie...à essayer absolument !
Ch GL
Ch GL
Visité en avril 2024
Très beaux parcours. Club house magnifique.
Carmen Smg
Carmen Smg
Visité en mars 2024
Maravillo en todo . Llevamos años viniendo . Las casas tiene algo de deterioro por el paso del tiempo. El entorno genial . Solo si quieres alejarte de todo .
Hugo Duran
Hugo Duran
Visité en mars 2024
Hotel Castro Marim Golfe & Country Club 4*, Villa 20 -19
Het Hotel ligt op ca. 4 km vanaf het centrum van Castro Marim en centraal ten opzichte van een aantal golfbanen. Het totale complex is zeer groot, gestart met de aanschaf van 58 hectare woeste grond en dit is vergroot naar 200 bij de aanleg van de golfbanen. Het complex is doorsneden met openbare wegen waaraan T2, T3 en T4 villa’s zijn gebouwd in rijtjes van 2, 3 en 4 villa’s met elkaar verbonden. Wij hebben een T3 villa geboekt, blijkt met eigen parkeergelegenheid, die geschikt is voor 6 personen. Op de benedenverdieping komt men binnen in een ruime hal (ca. 10 m2) met kapstok en toilet (ca. 2 m2) en een wenteltrap naar de eerste verdieping. Van de hal is er toegang naar de woonkamer (ca. 40 m2) en keuken (ca. 7,5 m2). Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot twee 2-persoons slaapkamers (ca. 20 m2) met bedden voor 2 personen, een ingebouwde klerenkast, tafeltje met laadjes, 2 stoelen en deze kamers hebben elk een badkamer en suite (ca. 6 m2) deze zijn voorzien van een bad en toilet. De woonkamer geeft toegang tot het terras (ca.130 m2), waarvan een klein deel is overdekt. Verder is er een klein zwembad, BBQ plek met aanrecht en wasbak, buitendouche, 3 ligbedden, zithoek met bank en 2 fauteuils, parasol, tafel met 6 stoelen en nog een kleine tafel met 2 stoelen. De wenteltrap vanuit de hal voert naar een 2-persoons slaapkamer (ca. 17.m2) 2 bedden, een inloopruimte met 2 klerenkasten, in het gangetje naar de slaapkamer is nog een 3e klerenkast, toegang tot een groot balkon (ca. 14 m2) en een badkamer (ca. 10 m2) en suite voorzien met een bubbelbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De slaapkamer op de verdieping heeft naast de 3 klerenkasten nog een zithoekje met twee 2 fauteuils, een flatscreen KTV en een tafeltje met laadjes. De woonkamer is voorzien van een 6 persoonseettafel met dito stoelen, twee 3-zitsbanken, een groot formaat flatscreen KTV, DVD speler, satelliet ontvanger, 2 opbergkastjes, openhaard, tafeltje en een doorgeefluik naar de keuken. De keuken is ingericht met een infraroodfornuis 4 kookplaatsen en een oven, grote koelkast met vriezer, grote vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat voor capsules, staafmixer, broodrooster, citruspers, meer als voldoende vaat- en glaswerk, bestek en allerhande rvs-pannen om te koken. Aangrenzend aan de keuken is een klein binnenplaatsje met opbergmogelijkheid, er staan een wasmachine en droger ter beschikking, droogrek en een afvalcontainer (wordt van buitenaf geleegd). Verder is nog aanwezig, een stofzuiger, strijkijzer, strijkplank, bezem, stofblik en in elke badkamer is een föhn. De villa heeft geen directe telefonische verbinding met de receptie, de woonkamer is voorzien van een modem en de wifi-kwaliteit en de streaming is soms afhankelijk van de hoeveelheid gebruikers. Alle ramen en schuifpuien zijn voorzien van horren en alle vloeren zijn betegeld.
Saillant detail: De eigenaar van het complex is Willem van Kooten de voormalige DJ “Joost den Draaijer” van het piratenzendschip “Radio Veronica”. Het geheel is als woeste grond aangekocht in 1987 en daarna als golfresort ontwikkeld na 1992. In dat jaar werd de toen aangelegde A22 geopend naar Spanje en zorgde voor de ontsluiting van de regio. Het hotel met restaurant, winkel en receptie werd officieel geopend in 2001 en tevens kan men daar golfatributten huren en golfkarretjes.

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

CASTRO MARIM GOLFE compte 23 avis avec une note moyenne de 4.6. Vous pouvez consulter les avis de CASTRO MARIM GOLFE en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur CASTRO MARIM GOLFE en cliquant ici

CASTRO MARIM GOLFE se situe au Sitio do Lavajinho , Castro Marim
Envoyer une réponse