Retour à la fiche établissement MAS GARGANTA

Avis des membres sur MAS GARGANTA

4.4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Anna Bosch Domingo
Anna Bosch Domingo
Visité en avril 2024
La casa més autèntica en què hem estat mai. Està molt ben conservada i és ideal per desconnectar. Vam reservar una habitació amb esmorzar i sopar. El menjar, senzill i deliciós, típic de la zona. Disposen de diversitat d'animals ideal per als infants. Les vistes a la vall són impressionants. Repetirem segur.
kantaka path
kantaka path
Visité en avril 2024
Un endroit très charmant et calme pour y séjourner seul ou en famille , la maison qui plaît pour son charme et l'accueil très chaleureux du personnel.
Un lieu où trouver l'inspiration.
Cuisine correcte avec des produits locaux devant une vu à couper le Souffle.
Je retourne dès que possible.
Rick
Rick
Visité en mars 2024
Les fotos són pròpies d’un moment gloriós del passat, el que ens vam trobar per a res té a veure amb el que s’ensenya al web. Habitació (si es pot dir així) en males condicions. Sostre de palla, eñ terra que es movia al caminar, i molts insectes que semblaven xinxes i ens van dir que eren “bernats”. La “granja” eren dos conills i dos gallines. Experiència molt frustrant, tant que vam haver de marxar abans del previst.
Lau
Lau
Visité en janvier 2024
La nostra estada de dues nits a MAS GARGANTA ha sigut molt bona, ens quedem amb ganes de poder repetir a la primavera.
La casa té un encant especial. Rústica en essència, manté la senzillesa dels espais, però cuida l'atmosfera per fer l'estada ben acollidora. Hem estat a una habitació doble de petites dimensions, però ben aprofitada.
L'esmorçar inclòs l'hem gaudit! Ofereix embotits de la terra i productes de proximitat.
Un espai de calma i descans, envoltat d'un entorn provilegiat amb moltes possibilitats per connectar amb la natura.
L'oferta de sopar a la casa és només pels caps de setmana.
Ens ha quedat pendent, esperem poder tornar!
Giovanna Martín
Giovanna Martín
Visité en novembre 2023
Bonito espacio, sencillo y rural. Sin grandes lujos ni pretensiones este Oasis de tranquilidad en la Garrotxa y a 10 min de Olot, te ofrece descanso, producto local y conexión con la naturaleza y la zona. Repetiremos!
Ivan
Ivan
Visité en octobre 2023
Masia rural del año 1350, en plena Vall d'en Bas. Vistas maravillosas, casa muy autentica por su antiguedad, da gusto admirar la conservacion de mobiliario, utensilios y diversas partes de la casa.
Se respira naturaleza y tranquilidad en cualquier rincon de sus exteriores, donde da gusto estar.
Nos gusta la filosofia de conrear los alimentos en su propio huerto o coger huevos de sus propias gallinas. Es la base de todo.
Es un sitio ideal para niños, rincones y espacios pensados para ellos y donde pueden conocer a un grupito de simpaticos conejitos.
Destacar que nos pusieron a cenar las dos noches en una mesa mas intima delante del fuego a tierra, impagable.
Las "mestresses" del mas, agradables y atentas, ofrecieron un buen servicio.
Desayuno muy completo, fue de nuestro agrado, asi como el menu de la cenas, muy apropiado y gustoso.
Si tuvieramos que decir algo menos bueno, seria las camas, podrian ser mas comodas, sobretodo por las almohadas.
Nuestra estancia ha sido muy agradable y nos llevamos un buen recuerdo de la Garrotxa y de Mas Garganta, por lo que lo recomendamos al 100%. No descartamos volver en un futuro no muy lejano.
Xavier Vilà Dotras
Xavier Vilà Dotras
Visité en septembre 2023
Vam estar genial! La idea era fer camp base per poder realitzar rutes de BTT. El lloc és ideal, net, tranquil i amb un servei fantàstic i proper.
Marc Borrás
Marc Borrás
Visité en septembre 2023
Impresionante Masía en medio de la naturaleza y así mismo cercana a Olot. Nos habéis hecho sentir como en casa Olga, Lina, y todo el resto del equipo demostrando que vuestra prioridad es nuestro bienestar y lo habéis conseguido de largo!
100% recomendable para quien aprecie una buena localización entorno a la naturaleza , por el servicio que dais que es de 10, la masía que te enamora y una comida buenísima !
Ha sido un gran descubrimiento y con ganas de volver pronto sin duda ! Gracias a todo el equipo por darnos tanto , sois increíbles ! Fins aviat!! See you soon! Bis Bald! Hasta pronto ! :-)
Valeria D'Agostino
Valeria D'Agostino
Visité en septembre 2023
Un immenso grazie a Olga, Lina, Marianna per averci accolto nella meravigliosa Mas Garganta!

Un posto splendido, immerso nella natura della Garrotxa. Non abbiamo parole per descrivere quanto siamo stati bene. Gentilezza, sorrisi, pulizia, qualità in ogni singolo aspetto.

Un paradiso dove spero con tutto il cuore di poter tornare!

Valeria e Michele
Laura Zamarron
Laura Zamarron
Visité en août 2023
Hemos disfrutado mucho nuestra estancia y seguro que repetiremos en un futuro próximo!
Las habitaciones son sencillas pero es parte del encanto del lugar, destacaría la tranquilidad que se respira en el ambiente, ver el paisaje mientras desayunas e incluso el atardecer al cenar, la posibilidad de hacer senderismo y a la vez, estar tan cerca de la ciudad (Olot), las cenas preparadas con tanto mimo, las actividades pensadas para los/las peques, despertar por la mañana para una clase de yoga y sobretodo, el trato amable de Olga y Lina que nos hicieron sentirnos como en una gran familia. En resumen, muy recomendable!!!
Luke St Cloud
Luke St Cloud
Visité en août 2023
Very beautiful spot close enough to things for easy access but beautiful country views. Modest rooms and an antique feel that is very comfortable. Lovely common spaces, modest but nice food. Super friendly staff. A surprising amount of traffic noise echoes up from the roadOne crucial thing I wish had been more prominent on their website: this is a place for small kids and those who love them. Very much oriented to toddlers with games, tractor rides, etc,. NOT a place for adults. Had a nice time there in any case on a writing retreat.
Gemma Planell
Gemma Planell
Visité en août 2023
Hemos pasado una semana en Mas Garganta con la familia y tenemos que decir que han sido vacaciones para todos. El Peque se lo ha pasado genial y ha podido compartir muchas actividades y experiencias con otros niñ@s. El trato recibido por todo el equipo ha sido excepcional. La comida exquisita: preparada con mucho amor y productos de proximidad. La ubicación es ideal. Está muy cerca de Olot, todos los sitios para visitar están a menos de 20 minutos y, sin embargo, en medio de la naturaleza. ¡Repetiremos segurísimo! Gracias Olga, Lina, Marianna i Guiem ????
Glòria Biern
Glòria Biern
Visité en août 2023
La casa és molt maca i plena de racons per als nens. Hi vam està pocs dies però ens emportem molt bon record. Moltes gràcies familia!!
Teresa Ferrer
Teresa Ferrer
Visité en août 2023
Destí ideal per a famílies amb fills.
Poques vegades repetim casa rural, però per nosaltres Mas Garganta és un fixe de cada any. I la proposta de "Vacances en família" d'aquest estiu ha superat les expectatives...han sigut uns dies meravellosos.
La masia i l'entorn és preciós. Les habitacions senzilles però molt agradables i acollidores. Els espais de joc per infants molt cuidats i l'espai on es serveixen els sopars una delícia.
Menjar bo, casolà i saludable.
I el més destacable l'ambient i el bon fer de tota la gent que ho porta. Ens hem sentit molt cuidats i ens hem relaxat molt (que amb 3 criatures costa).
Ho recomanem i repetirem segur. Fins aviat!
Marte Marte
Marte Marte
Visité en août 2023
Desde final años 80 recorremos Residencias Casas de Pages y Turismo Rural porque nos gusta el "mundo rural". No hemos repetido en ninguna. En Más Garganta SI repetiremos. De hecho ya tenemos reserva para próximas fechas. La alegría y felicidad que transmiten es contagiosa. Desde cenas a la luz de guirnaldas y cielos claros con menús muy acertados hasta paseos a la tienda maravillosa de cuentos para los menores presentes. Los ocho integrantes de esta ocasión volveremos disfrutar con mayusculas. Si os doy las gracias me quedo corto. FELICIDADES POR VUESTRO TRABAJO, CARIÑO, AMABILIDAD Y ATENCIONES. Un abrazo.
Teresa Soler
Teresa Soler
Visité en août 2023
Hem gaudit uns dies innolvidables,en una  casa molt acollidora i amb encant, regentada  per  Olga i Lina que forman un gran equip juntament amb Marianna, Valentina i Valeria, amb una atenció immillorable, atentes en tot moment a les necessitats de cada hoste.
Ens tornem a veure a l'octubre.
MOLTES GRÀCIES PER TOT!
Marina Ramos
Marina Ramos
Visité en août 2023
Lugar mágico para pasar las vacaciones en familia. Olga y Lina, y todas las chicas que trabajan allí son maravillosas y te hacen sentir como en casa. Es un lugar precioso, en un entorno espectacular rodeado de naturaleza. Las actividades propuestas para las familias encantaron a las niñas y a todas las familias: dar de comer a los animales, gymkana por el bosque, concierto, cuentos en la tienda del bosque... Tremendo. Lo hemos pasado genial y los padres hemos podido disfrutar de ratos a solas gracias a la tribu. Unas vacaciones especiales, como si nos hubiéramos metido en una máquina del tiempo. Las clases de yoga de Olga son maravillosas. Y nunca olvidaremos la celebración del tercer cumpleaños de nuestra niña. Gracias por hacerlo todo tan especial. Nunca olvidaremos Mas Garganta. ????MaLuMa.
M C
M C
Visité en août 2023
Casa rural con tremendo encanto en medio de un precioso entorno y vistas espectaculares. Un poquito apartada, pero eso puede ser positivo también. Comida sencilla pero sana y riquísima. Ambiente muy familiar.
Habitaciones quizás con menos confort que otras casas rurales, pero muy auténticas a cambio.
La recomendaría sobretodo para familias con niños, se lo pasan pipa y les incluyen en muchas actividades. ????
Marta García
Marta García
Visité en août 2023
Maravilloso lugar y mágicas sus habitantes.
Hemos disfrutado de los desayunos y cenas saludables,, de la compañía, de los juegos infantiles, de los ratos sin hijos!, de la piscina, de momentos para leer, de las excursiones por el entorno
Gracias chicas! ❤️
F.Xavier Giménez
F.Xavier Giménez
Visité en août 2023
Hem disfrutat del lloc i l'entorn. Gestonat per unes persones sensacionals!! Gràcies
Mar Vila
Mar Vila
Visité en août 2023
Excelent ubicació i excelent equip, l'Olga i La Lina, dues magnifiques anfitriones a les que no cal demanar res, elles estan sempre pendents de tots els seus clients i omplen de detalls la teva estada, la Mariana la millor cuinera de la Garrotxa que amb els productes de l'hort cada dia ens ha fet gaudir d'un sopar casolà, les bessones Valèria i Valentina, cada nit ens han parat una taula sota la figuera i ens en servit de luxe, tot un equip fantàstic i entre tot això, el petit Guiem, ara te 2 anys, però doneu-li temps, en uns anys serà el crack de Mas Garganta.
Gràcies per tot noies, el que podria haver estat un estiu per no
recordar, ha estat un maravellós estiu, ens veiem a la tardor
Miquela Ginard
Miquela Ginard
Visité en août 2023
Bon dia,
La nostra experiència és centra en les estades familiars. Ens hem portam un gust agredolç ja que les expectatives creades no encaixaren amb el que ens trobarem al Mas. M'explico. Som una parella amb dos fills de 4 i 5 anys que sempre estan sota el nostre carrec, llavors, decidirem optar i canviar de Mas davant la proposta del Garganta on s'oferia servei de mainaderes per sopar, al matí hi havia un espai on anaven a donar menjar als animals, recollir oi, etc (Alguns matins sortíem dels Mas Garganta prop les 11h del matí i els nostres fills en cap moment se'ls havia fet la proposta de realizar aquesta activitat). Per la tarda s'indicava que als petits es donava berenar, no l'ofertaven per a pícnic per si no havíem d'estar al Mas, i tampoc se'ls donà els dies que sí eren al Mas dins l'horari. A la tarda, la seva proposta de dia, constava que realitzaven jocs populars , dinàmiques, concerts, gimkammes,... En cap moment es realizat tal proposta cap dia, el nostres fills i els de la resta de famílies del Mas estaven amb els seus Progenitors fins després de sopar, que sí (21h a 22:15 Olga se'ls emporta a realizar alguna activitat). Llavors l'experiència d'anar a un Mas amb animals i coincidir amb altes famílies es enriquidor, però el que motivà que nosaltres potassim pel Mas Garganta davant la proposta de dinamització i mainaderes per sopar a fi de poder gaudir d'un temps de parella dins del Mas mentre els nostres fills estiguessin entretinguts i gaudint de la natura no s'ha aconseguit, sent negatiu. Ens sentim enganyats ja que considerem davant la proposta que feia el Mas Garganta al seu email que dins del pack que pagaren entava inclòs i no ho poguérem gaudir. L'espai és preciós i el tracte amb les persones que hi treballen i les voluntàries exquisit. Si més endavant incorporés si dinamitzadors/es i mainaderes que duguessin a terme el programa no dubtirem a tornar-hi.
Marga
Marga
Visité en juillet 2023
Hemos estado en Mas Garganta varios días y ha sido un lujo,masia increíble y la atención de Olga y Lina muy cercana,el desayuna y la cena genial,repetiremos y muy recomendable para hacer excursiones por la Garrotxa.
Meritxell Velázquez
Meritxell Velázquez
Visité en juillet 2023
Lo que destacaría es la ubicación de la Masía con unas vistas impresionantes, el cuidado en los detalles y la honestidad con la que Olga, Lina y Marianna trabajan, te hacen sentir como que estás en casa. Si te apetece: paz, "slow life", naturaleza, descanso ... Mas Garganta puede ser tu lugar.
Berta Panisello
Berta Panisello
Visité en juillet 2023
La casa és preciosa, manté l'encant d'una masia tradicional conservada amb cura i gust. Ens hem sentit molt acollits i les nostres filles s'ho han passat molt bé. Un lloc fantàstic per gaudir de la Garrotxa, tornarem sense cap mena de dubte!
Envoyer une réponse