Retour à la fiche établissement JOVENTUT ALBERG L'ENCANYISSADA

Avis des membres sur JOVENTUT ALBERG L'ENCANYISSADA

4.2/5
24 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
ANNA BARÓ PELEGRÍ
ANNA BARÓ PELEGRÍ
Visité en avril 2024
Hem estat amb el programa vacances amb família, l'alberg petitet però acollidor. El personal super amable, els vam demanar informació de les activitat i ens ho van explicar tot, tant els de recepció com les cuineres. El menjar molt bo també. La neteja tot correcte.
Hi tornarem.
Roger Morera
Roger Morera
Visité en mars 2024
Ambiente muy agradable!
Habitación correcta!
Comida aceptable!
Personal agradable y atento!!!
La estancia ha estado muy bien en general!!!!
Recomendado!!!!
Míriam Culleré Pié
Míriam Culleré Pié
Visité en octobre 2023
Un alberg familiar, net i agradable en un entorn privilegiat. El personal, atent, complaent i facilitador: un deu! La Manolita, el Miquel-Àngel i la resta de personal ens van ajudar en totes els necessitats i dubtes.
L'alberg, l'entorn i el personal, fantàstics.
Ganes de tornar-hi!
Israel Mateo
Israel Mateo
Visité en septembre 2023
Ubicación excelente ,cerca de la mejor zona del delta excursiones en bici para toda la familia. Restaurantes con elegir arroz de ña zona . Muy recomendable
juan cemborain
juan cemborain
Visité en septembre 2023
Buena ubicación, habitación limpia,personal atento y agradable la única pega y pienso que ser muy importante es el servicio de cenas.
Comida normalita y comedor muy pequeño y muy aprovechado.
karina colotta
karina colotta
Visité en septembre 2023
Repetiría!!! Muy amables,todo super limpio y los empleados muy buenas personas.
Tere
Tere
Visité en septembre 2023
El personal majisimo. Bellas personas muy atentas.

Las instalaciones....bueno podían estar más renovadas.
Albert Clos (ClosMusic)
Albert Clos (ClosMusic)
Visité en août 2023
Servei i ubicació inmillorables! Les habitacions justetes... llàstima dels lavabos compartits... però sempre estava tot molt net!!
Emanuel nc
Emanuel nc
Visité en août 2023
Algunos defectos en las habitaciones, falta de mantenimiento
Lidia Martin
Lidia Martin
Visité en août 2023
Poblenou del delta, un pueblo muy tranquilo y pequeñito, perfecto para desconectar. El albergue muy limpio y correcto. Trato muy amable por todo el personal del albergue, las cocineras un encanto (gracias Manolita!). Es el segundo año que repetimos y volveremos seguro!
Rosa Palomares
Rosa Palomares
Visité en juillet 2023
Ya empezando por el entorno, Poblenou del Delta un pueblito precioso y supre tranquilo, solo se escuchan pajaritos.
El Albergue pequeño muy bien organizado y muy limpio. Fuimos con el programa de vacances en familia, tuvimos una estancia muy agradable un ambiente muy tranquilo. El personal muy amable y atento.
La comida correcta en general, pero hicieron un arroz con verduras y una fideua. Exquisitas.
Lorenzo Manjon
Lorenzo Manjon
Visité en juillet 2023
Les habitacions àmplies i ben acondicionades, llits còmodes i roba de llar adequada. El servei de recepció molt simpàtics, TOTS, molt amables i amb ganes de transmetre lo bonic del Delta, moltes gràcies Miguel Angel La cuina impressionant, som dos de Familia vegetarians i es van adequar perfectament, la Manolita i Juli excel·lent, una fideua i un arrós de verdures BONISSIMS.
miquel gubianas
miquel gubianas
Visité en juillet 2023
no sóc de fer ressenyes a no ser que sigui un zero absolut o un 10, encara que aquí només puc posar un 5 sobre 5 i ho trobo poc. Quan vas a un alberg esperes trobar un alberg i tot lo que sigui en positiu a les expectatives es valora moltíssim. situat al poble més bonic del Delta, net, fàcil i més que correcte, el servei de menjador per sobre de lo esperat i el servei tant de pre-estada, com de recepció, com les mil ajudes del personal de l'alberg... molt per damunt de molts establiments de 3, 4 i 5 estrelles. abans d'entrar a la habitació que em tenien assignada ja sabia que hi tornaria, que val la pena. moltíssimes gràcies per tot el que feu pels hostes, sincerament necessitava molt menys de tot el que vaig trobar al vostre alberg.
IGNACIO CORRAL TOUS
IGNACIO CORRAL TOUS
Visité en juin 2023
Ni se te ocurra dejar una señal a cuenta, pues aún demostrando documentalmente y con más de una semana de tiempo que te resulta imposible realizar el viaje, te sancionan con un 75 % de la señal aportada, escudándose en que la política de reservas del gobierno catalán así lo establece. Una vergüenza. No se lo recomiendo a nadie.
Manuel SANZ ALCAINE
Manuel SANZ ALCAINE
Visité en juin 2023
Una vergüenza, si te deja el autobús sin servicio o no encuentras forma de llegar porque no la hay pierdes el dinero de la señal en un 75%. En muchos de los casos una pasta. Viva la política de la Generalitat
Xavi R
Xavi R
Visité en juin 2023
Les instal·lacions son bones per tractar-se d'un alberg, i els treballadors que et donen la benvinguda i que ens han atès són molt simpàtics. La ubicació ens ha agradat molt per visitar diferents indrets i platges de la zona, és un lloc especial el Delta en el nostre pais. És una pena que el menjar sigui tan poc nutritiu, perquè segurament no costaria tant que fos més saludable i bo, tot i que es bo que sempre hi hagués peces de fruita.
Marta Casals
Marta Casals
Visité en mai 2023
Hem estat aquest cap de setmana amb el programa vacances en família, dos adults i tres nenes.
L'alberg en si està super bé, habitacions netes, còmodes, les instalacions perfectes amb un pati interior que hem utilitzat moltíssim i una sala de jocs estupenda.
El noi que ens va rebre a l'entrar va ser super amable i simpàtic.
Fins aquí tot correcte.
El motiu de les dues estrelles és pel menjar, parlo amb coneixement ja que hem estat a uns quants albergs els darrers anys i aquest ha estat el pitjor on hem menjat.
Al meu parer les combinacions han sigut nutricionalment pobres, la qualitat molt baixa i de quantitat justet. La fruita la donaven en comptagotes, mai havia vist uns talls de meló i síndria tant petits. El personal de cuina estaven com a la defensiva, per mi ha sigut incòmode.
Es una llàstima pq el lloc és molt xulo però a nosaltres no ens hi tornaran a veure, i mira que som fans d'anar a albergs!
Marius Gibernau
Marius Gibernau
Visité en mai 2023
Hem estat el cap de setmana amb vacances amb família i a estat un gust trobar un personal tant atent. El menjar molt bo,la ubicació exelent, i les habitacions molt bé. Nosaltres tornarem segur!!
Pd. Molt recomanable la visita a mon nautra Delta.
Arnaud Broussel
Arnaud Broussel
Visité en avril 2023
Nos encantó el finde que estuvimos allí. Super bien situación. El pueblo es un poco fantasma pero tiene su encanto.
Talia Garcia montero
Talia Garcia montero
Visité en novembre 2022
El albergue esta muy bien, limpio, y todos amabilísimos, pero hay un pero, la comida estaba bastante mala, nutricionalmente muy mal gestionada y de mala calidad..la verdad es que no comimos nada bien y es una pena porque el sitio esta fenomenal.
Joan Josep Fortuny
Joan Josep Fortuny
Visité en novembre 2022
Mot ben situat I net
Antoni Onieva Castelló
Antoni Onieva Castelló
Visité en septembre 2022
Lloc ideal per visitar "lo Delta" Natura, fauna, platges casi desertas i molt bon servei per par del personal, molt agradable.
Claudia Merino
Claudia Merino
Visité en septembre 2022
Fuimos con vacances en família.
Trato genial de los trabajadores de allí. Limpieza de 10. Comida genial y respetando nuestras preferencias y alergias.
Esperamos que el próximo año podamos repetir!
Gracias por todo! ☺️
Elena
Elena
Visité en septembre 2022
El personal de recepción super amables, hemos ido con dos bebés y nos han facilitado en todo momento la gestión de las comidas. Las instalaciones están limpias y en buen estado. Si pedís picnic no os quedaréis con hambre!

JOVENTUT ALBERG L'ENCANYISSADA

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Place de l'Église, El Poble Nou del Delta, Amposta, Espagne
Voir sur la carte
+34 934 838 363
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse