Retour à la fiche établissement LES CHARMES

Avis des membres sur LES CHARMES

4.7/5
20 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
flavie de lopez
flavie de lopez
Visité en septembre 2023
Avec une amie nous avons passé un très bon séjour fin août. Camping au calme, propriétaire accueillant et sympathique. Mobil-home très confortable et très bien équipé. Pour les personnes être au calme je recommande à 100%.
Krissy Wiersma
Krissy Wiersma
Visité en septembre 2023
Fijne camping, vriendelijke eigenaren. Sanitair wordt goed schoongehouden. Veel schaduwrijke plekken!
Kevinn86
Kevinn86
Visité en août 2023
Mooie camping met goede faciliteiten. Er wordt dagelijks meerdere keren schoongemaakt. Sanitair is nieuw, schoon en warm water. Mooi zwembad, erg leuk voor de kinderen. Ook de speeltuin is nieuw en biedt veel opties voor de kinderen. Nederlandse eigenaren doen erg hun best de kampeerders tevreden te stellen. Prachtige omgeving en mooi centraal gelegen voor bezoekjes aan o.a. Sarlat, Beynac en verschillende activiteiten (grotten, kastelen).
Wikke Sturkenboom-Cramer
Wikke Sturkenboom-Cramer
Visité en août 2023
Een prachtige kleine camping mooi gelegen dichtbij Sarlat. Wij verbleven in een mobile home. Deze was netjes, schoon en compleet, inclusief vaatwasser, airco en prima matras. De camping is rustig en leuk voor gezinnen met kinderen op de basisschool. Er geen animatie, maar wij hebben dat niet gemist. Het speeltuintje is leuk, en bij het zwembad met glijbaan hebben wij ons prima vermaakt. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Via de camping een kanotocht geboekt en een restaurant gereserveerd. Het restautant bij de camping is prima, en wat je kunt verwachten van een campingrestaurant. Reserveren is in het hoofdseizoen noodzakelijk.

De camping trekt veel Nederlands. Ik denk dat ongeveer 95 procent van de gasten Nederlands is.
Dennis C
Dennis C
Visité en juillet 2023
Leuke camping. Sanitair is goed. Nederlandse eigenaren en voornamelijk Nederlandse mensen op de camping.
Speeltuin is goed verzorgd. De plekken hebben veel schaduw en zijn speels ingedeeld en groot genoeg. Zwembad is leuk. Kan soms wel wat druk zijn. Tegels rondom het zwembad mogen wel vernieuwd worden. Leuke stad/dorp Sarlat is ongeveer 15 min rijden. Genoeg activiteiten binnen 30 min rijden.
Desiree Janssen
Desiree Janssen
Visité en juillet 2023
Hele fijne camping in de Dordogne, met veel plekken met natuurlijke schaduw. De zwembaden zijn helemaal top, zelfs met een waterglijbaan. Genoeg comfortabele ligbedjes bij de zwembaden met parasols erbij. Hele mooie nieuwe speeltuin met groot luchtkussen, klimtoestel, tennisbaan, tafeltennis. Sanitair is vernieuwd en wordt dagelijks meermalen grondig schoongemaakt. Kleinschalige camping en daardoor erg overzichtelijk voor de kinderen (en de ouders). Kinderen kunnen heerlijk veilig spelen hier. Je kunt ook een prima hapje eten op het terras met prachtig uitzicht over de heuvels. De Nederlandse eigenaren hebben het goed voor elkaar hier! Oh ja er is heel veel te doen in de omgeving op korte rij afstand. Kastelen, grotten, kanoën, klimbos, stadjes etc.
Bedankt Yolanda en Emile!
steve kent
steve kent
Visité en juillet 2023
Lovely campsite 15 mins by car from Sarlat. Good selection of pitches. Owners very welcoming and helpful. Of the near 100 pitches only dozen or so we're occupied as we went before the main season started so it was very peaceful. The facilities were exceptionally clean and well maintained. We had a really lovely week here with so much to do fairly locally with a car as transport.
Highly recommended fir last week if June.
Vincent Veenenberg
Vincent Veenenberg
Visité en juillet 2023
Wat een fijne eigenaren die hier de boel beheren! Zelfs laat in de avond, toen onze kleine niet goed ging, stonden ze in no time bij ons om te helpen met bellen en vertalen. Elke ochtend kan je er brood afhalen, mooie ruime camping (wij zaten er in een huisje via Stoer Buiten) en een heerlijk zwembad (2 zwembaden, genoeg voor de kleintjes, glijbaan en mooi gelegen en zelfs schaduw). Dank voor alles!!! Merci beaucoup.
Betty Samin
Betty Samin
Visité en mai 2023
Camping à taille humaine, esprit camping. Très bien entretenu, propre. Propriétaires chaleureux, toujours à l'écoute, très pro. Tout est fait pour passer de bons moments.
Robin LAZERAT
Robin LAZERAT
Visité en mai 2023
Excellent
Ramez E.
Ramez E.
Visité en avril 2023
Wat een heerlijke locatie. Mensen zijn super aardig en de plek is heerlijk. We gaan dit jaar nog een keer daar naartoe.
Judith Somhorst
Judith Somhorst
Visité en janvier 2023
Mooie nette camping. Schoon sanitair en voldoende voor de camping.
Het echtpaar staat altijd voor je klaar. Schaduwrijke plekken en plekken met minder/weinig schaduw. Zwembad was fantastisch voor ons en voor onze kids van 4 en 6 jaar.
Heerlijk terras, gezellig en prima eten!

Het is een rustige camping wat wij heel fijn vinden. Persoonlijk vonden wij de plekken te dicht op elkaar. Als je echt van veel ruimte houdt dan raadt ik deze camping niet aan. Wij hadden gelukkig een plek aan de zijkant van de camping.
Martins Laëtitia
Martins Laëtitia
Visité en septembre 2022
Depuis le changement des propriétaires, des hollandais qui ont repris. Cela n'a plus rien avoir avec avant. Pas une seule animation, pas de restaurant ou de bar, pas une seule activité.
Même les campeurs qui venais depuis des années ont fuis.
CHRISTEL MORIGNOT
CHRISTEL MORIGNOT
Visité en août 2022
Camping familial très agréable avec de grands emplacements, un accueil parfait, propriétaire très agréable et serviable
Calme et bien situé pour visiter les plus beaux sites de Dordogne
Sanitaires propres
Machine à laver et sèche linge
Aire de jeux super pour les enfants
Restauration sur place
Pizzas succulentes
Possibilités de commander pain et viennoiseries pour le matin (excellent)
Livres et jeux sur place
Espace aquatique très sympa avec deux piscines et toboggans
Je me permets juste de vous dire que les dalles autour des piscines ne sont pas très agréables pour la marche pieds nus c’est tout
Merci encore pour ce beau séjour dans votre belle région
Paul Knoester
Paul Knoester
Visité en août 2022
We hebben hier 2 weken heerlijk op de camping gestaan. We hadden een plekje aan de rand tegen het bos aan met veel schaduw. Erg fijn want het was flink heet. Er zijn ook plekken die bijna geen schaduw hebben. Iets om op te letten dus. De sfeer is prima, mede dankzij dat het niet zo'n massale camping is. Dat was voor ons ook de reden om te boeken naast het aanwezig zijn van een zwembad.
Qua sanitair is het allemaal prima op orde, nooit meegemaakt dat het vies was.
Het zwembad was fijn, maar mag echt wel eens een opknapbeurt gebruiken. De bestrating om het bad heen is in slechte staat en niet echt veilig met allemaal loszittende steentjes. Ook zitten er scherpe puntjes op de bodem van het bad zelf waar je je lelijk aan kan open halen.

Niet iets waar de camping zelf wat aan kan doen. Maar er stonden meerdere caravans welke dag en nacht hun airco lieten draaien. Super storend dat gezoem als je er naast staat met je tentje. Waarom neem je niet gewoon een huisje als je zoveel luxe nodig hebt?

De locatie is meer dan prima, in de omgeving is echt vreselijk veel te doen, alles binnen een half uurtje rijden.
CATHY-TOLGA-ALAIN
CATHY-TOLGA-ALAIN
Visité en août 2022
Super camping ,propre ,rien à dire de négatif, van accepté
Claudio Farias
Claudio Farias
Visité en août 2022
Top
Eric Lankhaar
Eric Lankhaar
Visité en août 2022
Prima camping. Meerdere zwembaden met glijbaan. Broodservice, je kan pizza of patat afhalen. Je kan er ook eten op het terras. Als je hier bent zou ik ook zeker even naar Sarlat gaan. Prachtig middeleeuws stadje wat bruist van het leven. Wij zaten in een gehuurde kokotent. Heerlijk met koud stomend water, flinke koelvries combi. Jammer dat er niet konden bbq-en vanwege de droogte. Algemene sfeer op de camping is erg relaxed. En dat is erg fijn wanneer je op vakantie bent.
Fransiska Padding
Fransiska Padding
Visité en juillet 2022
Fijne camping! Goed verzorgd, schoon & opgeruimd en een prettige sfeer. De tweede keer hier; wederom een heerlijke vakantie. Jolanda & Emiel: dank jullie wel voor jullie gastvrijheid!
intuition71
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Camping qui sort du lot car le nombre d'emplacements est limité à 90 ce qui contribue à une ambiance familiale.
Tous les services du camping traditionnel y sont proposés : piscines, terrain de tennis, jeux pour enfants, bar/restaurant, activités sur place ou suggérées auprès de partenaires (même en hors saison).
Les emplacements sont vastes et bien ombragés pour la plupart, le personnel est disponible, pas de chichis quant à l'inventaire des mobilhomes mais vaisselle un peu restreinte.
Un bel endroit pour rayonner dans la région.
Envoyer une réponse