Résultats Bar à tapas à BARCELONE

CASA RAFOLS

Tapas €€
4.2/5
25 avis
Ouvert - Ferme à 00h00 Horaires

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Rda. de Sant Pere, 74, Barcelone, Espagne
Voir sur la carte
2024
Recommandé
2024

Fondée en 1911, c'était à l'époque l'une des quincailleries les plus éblouissantes de Barcelone. Mais peu de gens connaissent les secrets qu'elle abrite : pendant la guerre civile, une salle à manger secrète avait été construite dans son sous-sol. Nommée Club 61, on y sert à présent des cocktails dans une ambiance jazzy. L’établissement propose par ailleurs une cuisine traditionnelle à base de produits du terroir de qualité, préparée en tapas ou en plats espagnols plus raffinés. Une très belle découverte, à faire à toute heure !

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Avis des membres sur CASA RAFOLS

4.2/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Beatriz Morote Barreiro
Beatriz Morote Barreiro
Visité en avril 2024
Restaurante muy confortable y cómodo y decorado con gusto. La comida muy buena aunque las raciones un poco escasas en algunos platos y el precio algo elevado.

Buen servicio de camareros, no así de cocina. Casi tres cuartos de hora esperando entre los primeros platos que eran para picar mientras se hacía la paella, que ya nos dijeron que eran unos veinte minutos hora. Desde que entramos hasta que sirvieron la paella pasó una hora, más de media desde que acabamos los primeros, casi nos da tiempo a hacer la digestión.

Por mucho que se excusen en que solo hay una cocina, sino puedes absorber la demanda, pon menos mesas u organizate mejor. Estuvimos más de dos horas cuando lo mismo, en otro restaurante nos hubiera llevado hora y media como mucho.

Sólo por eso no le puedo poner 5 estrellas, cuando voy de restaurante ya asumo que tendré que esperar, pero nunca he esperado una hora para una paella.
Clara PC
Clara PC
Visité en avril 2024
Local amb història. Menjar de qualitat. Preus de Barcelona turística.
Enric Castella
Enric Castella
Visité en avril 2024
Suposo que avui no era el dia i ha sigut mala sort, però la experiència no ha sigut bona. Hi havia molta expectativa per anar a casa ràfols, un referent del barri, però no ens han arribat tots els plats i els que han arribat han arribat tard.

Hem reservat el dia de sant Jordi, i crec, per defensar el local, que el servei s'ha vist saturat.
Ens han vingut a demanar la carta 15 minuts després de entrar, hem demanat uns entrants que han arribat al cap de 10 minuts.

Els entrants per el preu són molt correctes. Les braves amb unes patates naturals tallades són correctes. Les salses al entrar al món de "la brava" tenen moltes interpretacions, en el cas de casa ràfols un romesco amb all i oli. Potser m'ha faltat un punt de picant, però en tot cas per el preu les podríem definir com "molt bones".
Els canalons també molt correctes, es notava el gust dels bolets a la beixamel, la pasta ben cuita i el farcit estàndard.

Per desgràcia, per els plats principals ha tornat a tocar esperar una bona estona, uns 15 minuts, entre tant, un cambrer ens ha demanat que volíem de postres (ho deixarem com una anècdota). Tot i això quan han arribat, molt correctes també. El xai i els moluscos son fets de manera tradicional, així que no fallen, això sí, si es fan malament la pífia pot ser gran, però no ha sigut el cas. Els plats ben executats i amb qualitats i quantitats molt correctes.

Els postres ens han hagut de preguntar 2 cops, però ha valgut molt la pena. Un coulant que es nota que està fet al moment i una bola de gelat molt equilibrada.

Tot i que aquesta ressenya pot sembla una crítica vull matitzar que segurament ha sigut el dia, amb molta concurrència que potser ha desbordat el servei. Tot i això, és un lloc recomanable on anar a menjar.

L'espai, que al entrar sorprèn per la seva grandària (més si havies sigut client de la ferreteria) potser té el problema que les taules estan molt juntes, però és el peatge a pagar per tenir de manera fàcil reserva.
Javier Alonso Romero
Javier Alonso Romero
Visité en avril 2024
Sitio bonito, con buen servicio y comida aceptable
Sin embargo las copas un tanto caras para la cantidad s
ervida
Thorsten Hennig
Thorsten Hennig
Visité en avril 2024
Hervorragende Tapas Bar im katalonischen Style. Gut geschulte Kellner mit guten Englischkenntnissen.

Küche ist für diese Region hervorragend und preislich vollkommen in Ordnung. Alle Gerichte wurden frisch angefertigt

Auch nach einigen Jahren wieder ein Highlight in BCN und garantiert nicht der letzte Besuch.

Waren wie immer sehr zufrieden und von der Küche begeistert. Das Steak ist auf den Punkt genau gewesen

Questions fréquentes :

CASA RAFOLS compte 25 avis avec une note moyenne de 4.2. Vous pouvez consulter les avis de CASA RAFOLS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur CASA RAFOLS en cliquant ici

CASA RAFOLS se situe au Rda. de Sant Pere, 74 , Barcelone

Lundi
12:00 - 00:00
Mardi
12:00 - 00:00
Mercredi
12:00 - 00:00
Jeudi
12:00 - 00:00
Vendredi
12:00 - 00:00
Samedi
12:00 - 00:00
Dimanche
12:00 - 00:00
Envoyer une réponse