Retour à la fiche établissement HOTEL EXCELSIOR

Avis des membres sur HOTEL EXCELSIOR

4/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
NEK
NEK
Visité en janvier 2024
Καλή εξυπηρέτηση.Ωραιο δωμάτιο.Ωραιο καθαρό, ανακαινισμένο, τηλεόραση, air-conditioning,υδρομασάζ τοίχου,ψυγείο,χρηματοκιβώτιο,χαλί κάτω πεντακάθαρο και ωραίο.Μονο μειονέκτημα δεν έχει parking το ξενοδοχείο.Κατα τα αλλα το προτείνω ανεπιφύλακτα......
xixixi Xixixisch
xixixi Xixixisch
Visité en janvier 2024
Πολύ καθαρό, άνετα δωμάτια, παρέχει όλα τα βασικά, ωραία τοποθεσία με τέλεια θέα. Αξιοπρεπέστατο, πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
Καιτ Στρ
Καιτ Στρ
Visité en décembre 2023
Είχα κάνει κράτηση για τον Νοέμβριο 12-14, μέσω booking. Ενημέρωσα το ξενοδοχείο δύο ημέρες πριν πως για λόγους υγείας δεν μπορούσα να πάω και ζήτησα αν θα μπορούσα να μεταφέρω την κράτηση για οποιαδήποτε άλλη ημέρα. Μου είπαν πως τον μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να μου επιστρέψουν το μισό ποσό των χρημάτων μου, αν ακύρωνα μέσω του booking την κράτηση μου. Έτσι και έγινε, τηλεφώνησα αργότερα την ίδια μέρα για να ζητήσω διευκρινήσεις και μου είπαν πως αρκεί να την ακυρώσω και τα χρήματα θα μου επιστραφούν δεν μου έδωσαν περαιτέρω οδηγίες. Όταν το έκανα, δέχτηκα ένα μήνυμα ότι το booking δεν κράτησε καθόλου από τα χρήματά μου για την κράτηση και είναι στην διάθεση του καταλύματος η επιστροφή των χρημάτων, αλλά δεν επιστράφηκε κανένα μέρος αυτών εν τέλει.
Σε επικοινωνία μου εκ νέου μαζί τους, μου είπαν πως η booking ευθύνεται για όλο αυτό.
Είμαι πελάτισσά τους καιρό, περίμενα πιο ειλικρινή αντιμετώπιση.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Visité en novembre 2023
Πολύ όμορφη η τοποθεσία αλλά το ξενοδοχείο θέλει ανακαίνιση !!
Nick
Nick
Visité en octobre 2023
Η ρεσεψιονίστ πολύ ευγενική, πολύ καλή εξυπηρέτηση. Το δωμάτιο στο οποίο μείναμε δεν το λες βρώμικο αλλά ούτε και καθαρό. Τα κρεβάτια έτριζαν σε υπερβολικό βαθμό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κοιμηθεί κάποιος στο δωμάτιο εύκολα. Η ηχομόνωση θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Η μπανιέρα λίγο σκουριασμένη. Όλα τα λεφτά πάντως ήταν η θεά της θάλασσας! Εάν θες πρωινό, είναι 5€ το άτομο και έχει γενικά μεγάλη ποικιλία!
dimitris arms
dimitris arms
Visité en septembre 2023
Πορτα τουαλέτας κομμένη από Κάτω.
Μοκέτα λερωμένα.
Ντουλάπα στενή.
Ντουζιέρα πολύ στενή.
Χωρίς σίτα η μπαλκονόπορτα.
Καρέκλες μπαλκονιού σπασμένες.
Παλιά κρεβατια και κομοδίνα.
Δεν υπάρχουν κρεμασταρια για τις πετσέτες του μπάνιο.
Κουρτίνα σκισμένη.
Η τιμή λογική, αλλά δεν συμβαδίζει με αυτά που προσφέρει.
M Gio
M Gio
Visité en septembre 2023
Very old and outdated room. Tiny bathroom and shower. Old rock like beds.
AC works ok. Refrigerator works good. Friendly staff and very convenient. No off street parking and no on street parking that is close.
Very good Continental breakfast!
claudio d'agostino
claudio d'agostino
Visité en août 2023
It is a pity because the place has got great potential but it is let down by really old styling and appliances. We found a room pretty dirty with an half functioning shower.
On the flip side the view from our room was awesome.
John K
John K
Visité en août 2023
Δε παρέχει παρκινγκ,απλά μακριά θα σας βγει το λάδι να βρείτε να παρκάρετε που θα σας χαλάσει όλη η διάθεση.Το ξενοδοχείο δε αξίζει τέτοια ταλαιπωρία..
Hliana Sofiou
Hliana Sofiou
Visité en août 2023
Πολυ καθαρά δωμάτια,ευγενική εξυπηρέτηση, κοντά στο κέντρο του Λουτρακίου, δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο για τη μετακίνηση! Θα το ξαναεπισκεφθουμε σίγουρα! Δεν έχουμε δοκιμάσει το πρωινό,επομένως δεν μπορω να εκφέρω άποψη
Νικος Βαμβακουσης
Νικος Βαμβακουσης
Visité en août 2023
Το δωμάτιο έχει φανταστική θέα!!!!απλά υπέροχο.το προσωπικο άψογο.μπραβο σας!!!!θα το ξαναπροτιμησουμε.
Popi Moutafidou
Popi Moutafidou
Visité en août 2023
Απλά υπεροχο!!!
Κώστας Μπ.
Κώστας Μπ.
Visité en juillet 2023
Ωραία και καθαρά δωμάτια, εξυπηρετικό προσωπικό, εξαιρετική τοποθεσία. Πρωινό, μπουφές πολύ καλός.
Sandu Dobre
Sandu Dobre
Visité en juillet 2023
Camere super,curățenie personal ok!
Aris Kotakos
Aris Kotakos
Visité en juillet 2023
Ωραια θεα απο τα δωμάτια. Καποιες λεπτομεριες στα δωματια του χρειάζονται διορθώσεις . Επισης θα πρέπει να εμπλουτιστεί το πρωινο του.
FATIMA MARTINS
FATIMA MARTINS
Visité en juillet 2023
Atendentes, super atenciosos. Local, muito bom. Vista panorâmica. Só achei ruim não ter estacionamento.
An Kar
An Kar
Visité en juin 2023
Very nice
George Tsoupas
George Tsoupas
Visité en juin 2023
Η γραμματέας πολύ ευγενική πάντα ,το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο και η θέα στη θάλασσα υπέροχη. Έχεις όλα τα μαγαζιά δίπλα πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο πουθενά. Ένα αρνητικό βέβαια,που το έχουν τα περισσότερα ξενοδοχεία,είναι ότι δεν έχει parking και είναι δύσκολο να βρεις θέση. Τέλος οι τιμές είναι ικανοποιητικες για τα δωμάτια και τη θέα που παρέχει ♡
Μαρία Χαζιζάι
Μαρία Χαζιζάι
Visité en juin 2023
Σε πολλή καλή τοποθεσία, όλα όσα χρειάζεται κάποιος είναι δίπλα του. Πολύ όμορφος χώρος (εσωτερικός και εξωτερικός) . Τα δωμάτια καθαρά και πολύ σωστά (προσωπικά) όσο αφορά τη διαρρύθμιση του. Το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει το κόσμο που έρχεται. Για τριών αστέρων ξενοδοχείο ειναι αξιοπρεπέστατο. Ευχαριστούμε για τη εξυπηρέτηση και τη μοναδική εμπειρία που μας προσφέρατε.
Tomasz Wiśniewski
Tomasz Wiśniewski
Visité en juin 2023
Fantastyczny widok na zatokę i bulwar. Świetna lokalizacja w samym centrum miasteczka. Z rana balkon jest w cieniu i można dzięki temu z przyjemnością poczytać książkę i wypić kawę, później korzystać z kąpieli słonecznych. Miła obsługa, szczególnie śniadaniowa, tym bardziej że w języku polskim! Śniadania można zjeść na świeżym powietrzu, jednak pod dachem, z widokiem na morze. Jak na 3* hotel, standard wysoki, wysokie pokoje, komfortowe metraże, lodówka ze szklaną witryną. Hotel ma już swoje lata ale dzięki temu też specyficzny klimat.
Izabela Zudzin-Wiśniewska
Izabela Zudzin-Wiśniewska
Visité en juin 2023
Świetne miejsce, blisko plaży, mieliśmy przecudowny widok na morze a rano kawa na balkonie. Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo miła, uczynna, w recepcji przyjazna atmosfera. Śniadanie kontynentalne w wersji rozszerzonej z jajkiem i wędlinami i smaczne kanapki. Przemiła pani Dorota, z samego rana serwuje śniadania, dodatkowo zna język polski, grecki i angielski. Polecam bardzo, dodatkowo przystępna cena w dobrej jakości.
שלמה מוסלי Shlomo Mussali
שלמה מוסלי Shlomo Mussali
Visité en juin 2023
מלון עם מיקום אידאלי. על חוף הים עם הטיילת. חדרים קטנים עם מיטות נוחות. מצדיק את המחיר.
Sophia T
Sophia T
Visité en mai 2023
Ευρύχωρο δωμάτιο, πανέμορφη θέα. Παρόλο που ήταν απέναντι από τον πεζόδρομο της παραλίας, υπήρχε ησυχία το βράδυ. Θα μπορούσε να είναι και πιο καθαρό. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα θα έλεγα πως είναι ο ανύπαρκτος εξαερισμός στις τουαλέτες. Είναι απλά ανθυγιεινο. Για τα λεφτά του περιμένεις κάτι καλύτερο. Στο δωμάτιο δεν υπήρχε ούτε ο κωδικός wifi ούτε στο τηλέφωνο γραμμένος ο αριθμός της ρεσεψιόν. Πέρα από αυτά νομίζω ότι αξίζει να πας και είναι καλύτερο από κάποια άλλα ξενοδοχεία της περιοχής.

HOTEL EXCELSIOR

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
30, 25is Martiou, Loutraki, Grèce
Voir sur la carte
+30 27440 23 806
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse