Retour à la fiche établissement HÔTEL MANTAS

Avis des membres sur HÔTEL MANTAS

3.8/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Charlie
Charlie
Visité en avril 2024
Juste à côté de la plage c'est parfait
Eve N
Eve N
Visité en février 2024
if the hotel and everything inside remains from the 80s, then the house should remain from the 80s
Орхан Магеррамов
Орхан Магеррамов
Visité en février 2024
Дверь с карточки не открывалась, нужно было ключём открывать, а замок со стороны номера вообще не закрывалась на замок. Дверь в гостиную была с бумажной подножкой, чтобы дверь сама не закрывалась. Кровати скрипели. В номере есть чайник с чаем, телевизор, холодильник, сейф и шкаф. Завтрак шведский стол с 7:00 утра. Бассейн на зимний сезон закрыт. Wifi хороший. Заселялись в 00, на ресепшене заказали через доставку , поздний ужин. Состояние комнат на 1-2 звёзды. Местоположение хорошее, 2 минуты от променада.
Konstantinos Giannakos
Konstantinos Giannakos
Visité en décembre 2023
Ευχάριστο περιβάλλον.Εξαιρετική φιλοξενία.Θα το επισκεφτώ ξανά!
VASILEIOS STAVRIANAKIS
VASILEIOS STAVRIANAKIS
Visité en septembre 2023
Σας ευχαριστώ πολύ όλα ήταν τέλεια
Γιωργος Χιλμας
Γιωργος Χιλμας
Visité en septembre 2023
Τιμιο
Jasna
Jasna
Visité en septembre 2023
Sto se tice lokacije na savrsenom mestu.Internet odlican...Usluga sto se tice odrzavanja sobe je super.Lezaljke i suncobrani besplatni kao i internet na plazi.Sve u svemu divan gradic...Prelepo setaliste...I moja topla preporuka
KL HEV
KL HEV
Visité en août 2023
Venlig betjening (hvilket er det vigtigste⭐️) ingen problemer når man beder om hjælp. Personalet hilser når man passere dem.
Der var intet alvorlig, i vejen med vores værelse på 5.sal - blot at bruseren ikke sad fast højt oppe på stangen.
Poolen er desværre ikke åben på 6.sal, når det blæser meget.
Placering tættere på stranden, vil jeg ikke ønske pga vinden????
snezana lukic
snezana lukic
Visité en août 2023
Uredan gradski hotel na dobroj lokaciji. Restoran je lep i veliki.Ishrana u jednolična.Doručak dosta dobar ali za večeru se nudi vrlo skromna ponuda .Hotel prima n ma večeru goste iz drugih hotela ali nisu dobro pripremljeni pa se stvara velika gužva.Generalno imaju manjak osoblja, postojeće osoblje je preopterećeno ali su ipak uspeli da završe posao.Bazenčić na krovu je brčkavac potpuno neupotrebljiv u letnjem periodu.Sve u svemu boravak je bio prijatan ali ipak ocena 3 *.
Zorica Takac
Zorica Takac
Visité en août 2023
Vrlo ljubazno i predusretljivo osoblje,imam samo reči hvale.Peškiri se menjaju svakog dana,čisti se svaki dan,posteljina se menja svaki treći.Hrana je za doručak raznovrsna kao i za večeru,ako želite nešto tradicionalno treba otići i do lokalnih taverni,ima puno manjih autentičnih taverni samo treba prošetati ????????????
Zeljko Simic
Zeljko Simic
Visité en août 2023
Odlicna pozicija,sve je u blizini
Ανναμαρια Παπ
Ανναμαρια Παπ
Visité en août 2023
Τραγικο δεν μπορούσα να μπω στην πισίνα γιατί είχα περίοδο παρακαλώ πολύ να έχετε ειδικά σχεδιασμένη πισίνα για αυτές τις περιπτώσεις
carole cousin
carole cousin
Visité en août 2023
Station balnéaire familiale, hotel sympa et accueillant à 200 mètres de la plage
Dragomir Malic
Dragomir Malic
Visité en août 2023
Obećan nam je hotel sa 4 zvjezdice,a on ni dvije nije zaslužio. Doručak i večera nema izbora i ponavlja se svakog drugog dana,o desertu da i nepišem,nema ga.Ako slučajno postite,imate samo paradajz,krastavac ,marmeladu za doručak,a za večeru salatu.Soba je užas, kreveti poderani,utičnice ispale,fen kao da i neradi,svjetlo u hodniku neradi,kartica za vrata koja neradi-nije ni bitna,ima ključ.Bazen je smiješan što se
tiče veličine,ako radi uopšte ,prva dva dana nije ni radio,a kasnije su nas u 18h izbacili iz njega,nakon 2 minute kupanja,zato što navodno radi do 18h,a svagdje stoji do 19h.Loutraki je lijepo mjesto,more je toplo,cijene su ok,ali Hotel Mantas je čist promašaj.
Jasminka Kalinic
Jasminka Kalinic
Visité en août 2023
Topla preporuka
Zeljka Malic
Zeljka Malic
Visité en août 2023
Jedina pozitivna stvar vezana za ovaj hotel je blizina plaže i divno more.
Hotel zvanično ima 4 a zaslužuje maksimalno 2 zvijezdice.Soba:kreveti raspadnuti,utičnice vise iz zidova,madraci istroseni i užasno tvrdi i neudobni.Svjetlo u hodniku nije radilo i nije popravljeno.Podovi su brisani svaki dan i peškiri mijenjani sve ostalo sto se čistoće tiče je diskutabilno.
U ponudi imaju bazen,teretanu i bar.Bazen prva dva dana boravka nije radio uopšte a treći dan su nas izbacili u 6h iako pise da je otvoren do 7h.Teretana ima bicikl,steper i još jednu spravu.Bar ne radi uopšte.
Hrana je svih 7 dana boravka bila identična.
Od hotela te kategorije covjek ipak očekuje malo više.
Sve u svemu užasno razočarenje i nikad vise u ovaj hotel.Na žalost to je mišljenje čitave naše grupe.Zao mi je sto je tako
andrew ballantyne
andrew ballantyne
Visité en juillet 2023
Perfect location!
Βασίλης Μακρής
Βασίλης Μακρής
Visité en juillet 2023
Αν και παλιά κασώματα, το δωμάτιο ήταν πολύ καλό (ευρύχωρο, με άνετο μπαλκόνι, καλό κλιματιστικό, μεγάλο μπάνιο, καλό στρώμα). Η θάλασσα είναι στα 150 μέτρα και απέναντι ακριβώς υπάρχει super market. Θα χρειαζόταν μια ανακαίνιση, αλλά προσωπικά θα το επέλεγα ξανά
Radomir Glišović
Radomir Glišović
Visité en juillet 2023
Divan hotel blizu plaže. Solidan doručak i večera. Redovno se menjaju peškiri.
Bisera Tomic
Bisera Tomic
Visité en juillet 2023
Išli smo preko Kontikija avio prevozom. O njima nema potrebe da pišem jer je sve maksimalno profesionalno. Samo ću da naglasim da Kontiki ima zakupljen deo plaže koji je besplatan za njihove goste.
Lutraki je lep gradić. Plaža je lepa, sa kamenčićima, sa postepenim ulaskom u dubinu. Na plaži su tuševi sa toplom banjskom vodom. Gradska voda je za piće, odličnog kvaliteta, izvozi se u celu Evropu. Cene na plaži i u prodavnicama su iste ili niže nego u Beogradu.
Hotel Mantas je sasvim pristojan hotel sa profesionalnim i ljubaznim osobljem. Sobe se čiste kad god zaželite, samo zakačite spolja na kvaki obaveštenje da je soba prazna i da mogu da očiste. Redovno menjaju posteljinu, peškire i prazne kante. Svaka soba ima terasu, tv, klimu, frižider, sef i sve to je bez dodatne nadoknade. Soba ima i ketler pa smo mogli sami da pravimo kafu i čaj. Internet je takođe besplatan u celom hotelu i na plaži. Takođe, grad ima svoj internet, takođe besplatan. Usluga je HB i što se tiče hrane ona je odlična. Kad kažem odlična ne mislim na prevelik izbor već na kvalitet onoga što je spremljeno. I doručak i večera su u vidu švedskog stola.
Uz malo renoviranja bili bi savršeni.
Po meni, sve u kompletu, za svaku preporuku ????
Tasos Moisiadis
Tasos Moisiadis
Visité en mai 2023
Εξαιρετική δουλειά φιλικό σέρβις ωραίο περιβάλλον
Pierre Meunier
Pierre Meunier
Visité en avril 2023
⚠️attention⚠️
L’hôtel ne mérite pas le titre de 4 étoiles comme en France, la nourriture est moyenne, les chambres moyenne le service dans la chambre reste bien et la piscine n’était pas ouverte
BlkViper
BlkViper
Visité en mars 2023
Πολυ ακριβο για τα amenities που προσφερει. Λες και εισαι στο 1970. Στα δωμάτια το μονο που αλλαξε ειναι οι τηλεοράσεις. Καιρος ηταν. Κατα τα αλλα... χρειάζεται ριζική ανακαινιση. Μπανια κρεβατια ταπετσαριες... ewwww
konstantinos ziakas
konstantinos ziakas
Visité en mars 2023
πολύ ωραίο ξενοδοχείο υπαρχει προσπάθεια ανανέωσης των χώρων, θέλει λίγη δουλειά αλλά εξυπηρετικό προσωπικό και κοντά στο κέντρο και την παραλία. Καλή επιλογή για τα χρήματα που ζητάει. θα ξαναπήγαινα!
Coco Nuts
Coco Nuts
Visité en février 2023
Chambre assez spacieuse, un peu vieille mais cela n’est pas dérangeant

HÔTEL MANTAS

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
1, Oikonomou & Damaskinou, Loutraki, Grèce
Voir sur la carte
+30 27440 22 575
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse