Résultats Camping à ÉPIDAURE - EPIDAVROS

CAMPING NEA EPIDAVROS

Camping
4.2/5
5 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Épidaure – Epidavros, Grèce
Voir sur la carte
+30 275 303 1296
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Camping correct mais pas le meilleur des environs, car un peu vieillot et souvent bondé l'été. Accueil francophone.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à ÉPIDAURE - EPIDAVROS
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au CAMPING NEA EPIDAVROS

Avis des membres sur CAMPING NEA EPIDAVROS

4.2/5
5 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Avrilios Prodromidis
Avrilios Prodromidis
Visité en mai 2023
Υπέροχο μέρος καλή εξυπηρέτηση
Sophia Chalkidou
Sophia Chalkidou
Visité en septembre 2022
Ωραίο κάμπινγκ. Δεν είναι πολύ μεγάλο. Είναι οικογενειακό. Χώροι υγιεινής, χώροι για μαγείρεμα, για ψήσιμο
Βέτα Δημητρίου
Βέτα Δημητρίου
Visité en août 2022
Γενικά πολύ καλό κάμπινγκ, το μονο μείον που έχω να πω είναι ότι αν θέλετε ησυχία για να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες εκεί σίγουρα δε θα τη βρείτε καθώς μέχρι τις 2 το πρωί το γλεντανε με μουσική και τραγούδια.
Konstantina Kappou
Konstantina Kappou
Visité en août 2022
Τουαλέτες
Σε γενικές γραμμές καθαρές θα μπορούσε να γίνει μια ανακαίνιση κυρίως στις ντουζιέρες (ορισμένα στηρίγματα για τα σαμπουάν και τις πετσέτες δεν υπήρχαν), δεν είχε χαρτί υγείας, υπήρχε πάντα σαπούνι για τα χέρια και τις περισσότερες φορές χαρτί για τα χέρια. (Αριθμός 6 τουαλέτες, 6 ντουζιέρες και πολλοί νιπτήρες στις γυναικείες και ο ίδιος αριθμός στις αντρικές)

Κουζίνα
Υπάρχει ξεχωριστό δωματιακι για κουζινακια -φουρνακια (σε αριθμό 2) μαζί με έναν νεροχύτη και ένα ψυγείο και ξεχωριστό για νεροχύτες (σε αριθμό 4). Καλό θα ήταν υπήρχε μεγαλύτερη μέριμνα για γενική καθαριότητα των δύο αυτών δωματίων (υπάρχει οδηγία για καθαρισμό από τους διαμένοντες κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να καθαρίζετε καλύτερα και από το προσωπικό του κάμπινγκ). Το ψυγείο είναι ένα οικιακό ψυγείο αλλά ικανό για την δυναμικότητα του κάμπινγκ (βέβαια κάποια στιγμή που γέμισε πολύ, δεν είχε την δύναμη να κρυώσει τόσο τα πράγματα).

Γενικά
Ο χώρος των σκηνών είναι πολύ σκιερός όλη μέρα. Στο κάμπινγκ διαμένουν κυρίως μόνιμοι και οι περισσότεροι αν όχι όλοι μένουν σε τροχόσπιτα περιμετρικά του κάμπινγκ. Δεν υπάρχει μίνι μάρκετ μέσα αλλά υπάρχει έξω από το κάμπινγκ 100-200 μέτρα περίπου. Η καφετέρια του κάμπινγκ είναι καλή. Οι άνθρωποι του κάμπινγκ πολύ ευγενικοί, ευχάριστοι με τους πελάτες και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν ότι κι αν χρειαστείς. Για να φτάσεις στην πιο κοντινή παραλία πρέπει να βγεις εκτός κάμπινγκ σε απόσταση 200 μέτρα, βέβαια είναι καλύτερη μια που είναι στο 1 χιλιόμετρο (η παραλία αλιοτου). Η παραλία έχει χαλίκι και πέτρες. Έχει δύο θέσεις για φόρτιση αυτοκινήτου για όποιον έχει υβριδικό ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο (απλά δεν γνωρίζω χρέωση). Τίμιο για το κόστος του!!
lelos sarris
lelos sarris
Visité en juillet 2022
Πολύ καλή εξυπηρέτηση ευγενέστατοι και ζεστοί άνθρωποι. Πάνο συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε.

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

CAMPING NEA EPIDAVROS compte 5 avis avec une note moyenne de 4.2. Vous pouvez consulter les avis de CAMPING NEA EPIDAVROS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur CAMPING NEA EPIDAVROS en cliquant ici
Envoyer une réponse