Retour à la fiche établissement HÔTEL ACROPOLE

Avis des membres sur HÔTEL ACROPOLE

3.7/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Gerbert van Gent
Gerbert van Gent
Visité en avril 2024
Basic hotel for small price. The only small issue is the noisy road in front
George Gikous
George Gikous
Visité en février 2024
Η την τιμή του δωματίου είναι πολύ ικανοποιητική για το αποτέλεσμα που παιρνεισ. Όσο αφορά το προσωπικό είναι ευγενέστατο, μας έλυσε κάθε απορία μας έδωσε ότι χρειαζόμασταν και η καμαριέρα φροντίζει Καθημερινά το κάθε δωμάτιο. Η τοποθεσία είναι σε κεντρικό σημείο και εμείς που κινούμαστε με τα πόδια βρήκαμε τα πάντα κοντά. Τα δωμάτια είναι μικρά αλλά καθαρά και αυτό μετράει σε αυτήν την τιμή !
Eric
Eric
Visité en février 2024
The room I stayed in was recently renovated and at a comfortable size.For the price it was excellent and much better than other available choices in the area.It does not deserve that low of a score
Βασω Βασω
Βασω Βασω
Visité en février 2024
Καλημέρα 16 του μήνα επισκέφτηκα την Πάτρα . Δυστυχώς οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου είναι ασυνεπής σε αυτά που προσφέρει το ξενοδοχείο και συγκεκριμένα ενώ μας είπαν ότι δέχονται σκυλάκια μόλις φτάσαμε στο ξενοδοχείο γιατί γαύγισε μία φορά το μαλτεζάκι που έχουμε μας έκαναν παρατήρηση και Παρασκευή βράδυ άρων άρων ψάχναμε να βρούμε άλλο ξενοδοχείο για να φύγουμε θα μπορούσαν να πουν ότι δεν δέχονται ζώα τι πιο απλό. Πολύ προσοχή λοιπόν γιατί όλοι δεν είναι επαγγελματίες.

Είσαστε εσείς απαράδεκτοι με την απάντηση που δώσατε εμείς ήρθαμε για να μείνουμε παρασκευοσαββατοκύριακο στην πάτρα για αυτό με το που ήρθαμε σας πληρώσαμε τα δωμάτια
και μας κάνατε να φύγουμε γιατί δεν βρίσκαμε άλλο κατάλυμα είχαμε κλείσει το δωμάτιο για δύο μέρες δεν είμαστε ανέστητοι να μας προσβάλουν και να καθόμαστε. Ο σύζυγός μου στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που ήθελε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο με το σκύλο για να μην ενοχλήσει είστε απαράδεκτοι ντροπή σας μας ζητάτε και τα ρέστα ενώ μάς χαλάσατε το σαββατοκύριακό μας. Λυπάμαι πολύ που σας επιλέξαμε. Δυστυχώς δεν είχαμε διαβάσει κριτικές.
Stelios Palladinos
Stelios Palladinos
Visité en février 2024
Φθηνό και απλό στο κέντρο. Στο πιο κεντρικό σημείο.
Δημήτρης Ε.
Δημήτρης Ε.
Visité en décembre 2023
Αγενής προσωπικό ο άνδρας πάλι καλά δε μείναμε, ενώ ο φίλος μου του είχε φέρει 30 άτομα στρατιωτες ξέρεις ποιος????
Milos Milic
Milos Milic
Visité en novembre 2023
Lokacija perfektna,domacin ljubazan,sve u svemu super
stelio scaros
stelio scaros
Visité en novembre 2023
Clean and tidy rooms, friendly and helpful stuff. Good value for money
anthou02@hotmail.gr Βιτζηλαιου
anthou02@hotmail.gr Βιτζηλαιου
Visité en octobre 2023
Καλό ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, ευγενικό προσωπικό, ο Κύριος στη ρεσεψιόν ευγενικός και εξυπηρετικος. Θα ξαναπήγαινα.
Φαιη Μ.
Φαιη Μ.
Visité en octobre 2023
άψογη εξυπηρέτηση
Σπύρος Μπουρδανιώτης
Σπύρος Μπουρδανιώτης
Visité en septembre 2023
ΟΚ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Visité en septembre 2023
Κεντρικό ξενοδοχείο, το προσωπικό ήταν φιλικό, τα δωμάτια μικρά και άβολα, σίγουρα χρειάζεται άμεσα ανακαίνιση.
Η καθαριότητα και ο θόρυβος από το δρόμο μας προβληματισαν αρκετά.
zefi vlachopoulou
zefi vlachopoulou
Visité en juin 2023
Καλή τοποθεσία, σχετικά καλούτσικο το δωμάτιο, στην εξυπηρέτηση ήταν κάπως αγενείς.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Visité en juin 2023
Τα λόγια είναι περιττά...βρώμικο δωμάτιο κουρτίνα συσκότισης δεν έφτανε για τα τζάμια..βρώμικο μπαλκόνι ,τζάμια απλικες πάνω από το κρεβάτι με τρία δάχτυλα χώμα,πολύ μικρό δωμάτιο που είναι το λιγότερο κομοδίνο με καφέ που είχε κολλήσει από τους προηγούμενους ίσως;για τα λεφτά που δόθηκαν δεν άξιζε ούτε το ευρώ...κ έχουμε πάει κ στρατό...κρίμα μόνο η τοποθεσία άξιζε κ γενικά ξενοδοχείο 10 ετιας 80;

Σέβομαι τα χρήματα αυτών που πλήρωσαν σε σχέση με εσάς που δεν σέβεστε ούτε τα χρήματα που παίρνετε ούτε τον κόσμο που έρχεται να μείνει στο "ξενοδοχείο"σας. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να πληρώσω για να μείνω σε ένα τέτοιο "ξενοδοχείο". Αντί να κοιτάξετε να γίνετε καλύτεροι μέσα από τις κριτικές έχετε το θράσος να απαντάτε κιόλας. Λυπάμαι πολύ.
Sam Chris
Sam Chris
Visité en avril 2023
Cheap and cheerful was in a triple room with friends. In the main centre close to all the shops, restaurants, ports. Receptionist was v helpful gave us a map told us all the sights to go to and head to marina to watch sunset. Gave us details about coach and ferry stations. Ferry Port to kefalonia sami port was only 10 mins from the hotel 1pm about €15. Otherwise bus station was a bit further down there was a bus 15.30 Patra to Argostolion 20:00 for €25. Our friends were going to zante they had to get a combined bus ticket to kyllini then get on ferry.
Роман Малиновский
Роман Малиновский
Visité en avril 2023
Так себе
Athanassios Bakalidis
Athanassios Bakalidis
Visité en avril 2023
Ξεκινώντας από άποψη τοποθεσίας το El Greco παίρνει 5 αστέρια, μιας και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση και σχετικά εύκολο πάρκινγκ. Το ίδιο καλό σκορ έχει και με το φιλικό προσωπικό. Τα δωμάτια και το μπάνιο είναι μάλλον μικρά, αλλά καθαρά κι οι προσφερόμενες ανέσεις όπως τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών και κλιματισμός ανήκουν στην κατηγορία του αρκούντως καλά. Εκεί που το πράγμα χαλάει εντελώς είναι στο θέμα της ηχομόνωσης με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Έχοντας αυτό κατά νου και λαμβάνοντας υπόψη το σχετικά οικονομικό κόστος διαμονής νομίζω πως τελικά δεν αποτελεί ιδιαίτερα άσχημη επιλογή.
Jo Ruessmann
Jo Ruessmann
Visité en mars 2023
Very good value for money; needed somewhere to stay overnight on a budget and for this, it was perfect. Simple but clean and with all the amenities. The hotel manager was very friendly and helpful; and my room was upgraded for free to one with an internal bathroom, which was some extra privacy I was exceedingly glad of after a night of deck ferry passage :)
giorgos alanaros
giorgos alanaros
Visité en mars 2023
ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια κατα γνωμη μου μπραβο σας.
ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ
Visité en mars 2023
Δεν μείναμε ευχαριστημένοι με τον σύζυγό μου διότι ήταν στενά μέσα στο δωμάτιο , παντζούρια δεν είχε για να μην ακούμε τον θόρυβο από τα αυτοκίνητα και για αυτό δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
Visité en février 2023
Σχετικά καλό ξενοδοχείο!
Anas& kad1ts
Anas& kad1ts
Visité en février 2023
Εάν έισαι άντρας και έχεις πάει στρατό , δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα στη διαμονή σου !
Ότι πληρώνεις παίρνεις !
Στα συν η εξυπηρέτηση από τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό .
Για αυτά που προσφέρει είναι καθαρό !
Με μια καλή ανακαίνιση θα ηταν σούπερ λόγο σημείου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΙΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΙΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Visité en janvier 2023
Καλή σχέση ποιότητας τιμής και τοποθεσίας, κοντά στο κέντρο και στα ΚΤΕΛ. Εξυπηρετική ρεσεψιόν...
Ιδανικό για κάποιον που πάει για μια μέρα για δουλειά...

HÔTEL ACROPOLE

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
32, rue Agiou Andreou, Patras, Grèce
Voir sur la carte
+30 26102 79 809
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse