Retour à la fiche établissement HOTEL PARADISSOS

Avis HOTEL PARADISSOS Chora

Avis des membres sur HOTEL PARADISSOS

4.4/5
10 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Konstada
Konstada
Visité en août 2023
Μείναμε 5 μέρες (11/8 -16/8)!!
Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο!!
Το πρωινό ήταν καθε μερα διαφορετικό κ πολύ χορταστικό!!
Η εξυπηρέτηση κ το προσωπικό άψογη!
Το σημείο βολεύει απίστευτα κ έχει κ τρομερή θεα!
Θα το ξανά επισκεφτούμε σίγουρα!!
Leonidas M.
Leonidas M.
Visité en août 2023
Πολύ καλό ξενοδοχείο για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο νησί... ούτε 5 λεπτά με τα πόδια απο το λιμάνι και 15 λεπτά απο την Χώρα κοντά σε στάση λεωφορείων...η ιδιοκτήτρια με το χαμόγελο και πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει όπως και όλο το προσωπικό...το δωμάτιο πλήρως ανακαινισμένο, με στρώμα cocomat σούπερ άνετο,πεντακάθαρα καθημερινά αλλαγή σε πετσέτες και σεντόνια, διαθέτει αφρόλουτρα και σαμπουάν και με φοβερή θέα στο λιμάνι και την παραλία του Πέρα Γυαλού... καθημερινό πρωινό με διαφορετικές επιλογές... οικονομικό για μήνα Αύγουστο !!το προτείνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα σε επόμενη επίσκεψη θα το επέλεγα!
Astronaut I.
Astronaut I.
Visité en juillet 2023
Το ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ άνετο και πεντακάθαρο. Η ιδιοκτήτρια φιλική, εξυπηρετική και ευγενέστατη. Οι 2 κοπέλες που μας καθάρισαν το δωμάτιο άριστες επαγγελματίες, όπως επίσης και όλα τα κορίτσια που μας σερβίρουν πρωινό. Όταν ξαναέρθω Αστυπάλαια σίγουρα πάλι εδώ θα μείνω.
Chrysanthi K.
Chrysanthi K.
Visité en juillet 2023
Τα δωμάτια ήταν πεντακάθαρα και οι κύριες στην καθαριότητα μας φρόντιζαν καθημερινά. Τις ευχαριστούμε πολύ!! Το πρωινό πλήρες και πεντανόστιμο. Η εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστηκαμε ήταν άμεση. Η θέα από το ξενοδοχείο πανέμορφη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για την βολική του τοποθεσία.
Anna A.
Anna A.
Visité en juillet 2023
ωραίο κατάλυμα και εξυπηρετικό το προσωπικό.
ΕΥΑ .
ΕΥΑ .
Visité en juillet 2023
Πολύ όμορφο κατάλυμα. Πεντακάθαροι χώροι και ωραιο πρωινό. Μαγική θεα απο το μπαλκόνι του δωματίου μας καθώς και απο την καφετέρια που έχει κάτω στην ρεσεψιον. Η οικοδεσποινα εξυπηρετική και πρόθυμη να βοηθήσει σε ότι χρειαστείς! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
thanos t.
thanos t.
Visité en juin 2023
Awful experience. I made a reservation through in April for 5 days in September. They had many free rooms and the reservation was confirmed immediately. Two monts later they sent me a message that I had to cancel the reservation because they didn't have available rooms. Obviously they decided to give the ro to someone else. This is unacceptable service. There are much better accomodations nearby for better price and more professional
Nicola M.
Nicola M.
Visité en août 2022
Basic rooms but clean and design-ish
luisa m.
luisa m.
Visité en août 2022
Gentilissimo tutto il personale peraltro femminile! Ottimo breakfast
Fotini
Fotini
Visité en juillet 2022
Από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία που έχω πάει. Το πρωινό ότι καλύτερο για να αρχίσει η μέρα σου και η θέα απίστευτη. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

HOTEL PARADISSOS

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Pera Gialos, sur le port., Chora, Grèce
Voir sur la carte
+30 22430 61224
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse