Retour à la fiche établissement BAR BASK

Avis des membres sur BAR BASK

4.3/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Florian Decoutere
Florian Decoutere
Visité en avril 2024
Wat een fantastische culinaire ervaring. We waren zo onder de indruk van het menu dat we bijna elk gerecht bestelden. En terecht! De bediening en uitleg over het eten waren absoluut perfect! Bedankt team Bask!
Walter Claeys
Walter Claeys
Visité en avril 2024
halvering van prijs zou hier zeker op zijn plaats zijn, en een exactere weergave van de waarde van het geserveerde.( goede bediening, een lekker stuk vlees, maar al wat er bij komt zoals vier schamele ansjovisjes, worstjes, slaatjes, patatjes ,popcorn bij de koffie, krijgt men ergens anders gratis bij aperitief en koffie.)
Sander Croonen
Sander Croonen
Visité en mars 2024
Wilde dit pareltje al lang bezoeken en testen. Na het lezen van vele slechte recensies ging ik met vooroordelen binnen. We werden direct verder geholpen door de maitre en de chef en kregen duidelijke uitleg over de menu aangezien het onze eerste keer was. Dranken zijn zeer betaalbaar zeker de wijnen. Food is betaalbaar. Maar de smaken zijn onbetaalbaar. Jullie moeten trots zijn op wat jullie serveren want het was fantastisch. Puur en vers gewoon wow. Een concept waar ik van zou dromen in Antwerpen. Bask 2.0 in tstad? Bedankt aan iedereen
Annelies
Annelies
Visité en mars 2024
Een heel povere ervaring voor een restaurant met veel faciliteiten en ogenschijnlijk leuke invloeden.
De baskische invloed is ver zoek in deze werkplek - nadat ik het persoonlijk bezocht. De eerste opmerking: het restaurant is gelegen op een afweg te Gent waar amper parkeergelegenheid voorhanden is. Er wordt gewerkt met twee services: 18u en 20u30
Het was ongelooflijk koud op een vrijdagavond en om 17u52 kon de deur niet open voor een oudere vrouw met knie problemen. Misschien kunnen jullie een bar of ontvangstruimte voorzien?
Met de prijzen die jullie vragen is klantvriendelijkheid het minste ;-)

De lijn die nu uit enthousiasme aanschuift voor een shift zal vlug afdruipen na een culinaire ervaring bij jullie - mijn insziens.

De tafels zijn rond en de zaal veel te luidruchtig. Mooie presentatie van producten en eetwaren maar de prijzen zijn veel te spijzig. Champagne en aperitief werden minimaal ingeschonken. Chupito’s werden vervolgens veel te laat daaropvolgend gepresenteerd.

Je bent als groep verplicht om elk een hoofdgerecht te nemen maar de meeste gerechten hebben ‘een dagprijs’. Prijs is veel te hoog voor de simpele uitwerking en warrige presentatie van de kreeft, steak en bijgerechten. Je krijgt tussendoor een kleine zoutige bisque die het gezelschap zou moeten kunnen smaken maar dit is een duivels geschenkje. Veel te zout en een aromakiller.

Middelmatige gastvrijheid, etenswaren en bediening (wijn bediening werd door onszelf overgenomen door gebrek aan bediening)

Digestief is pokkeduur en schandalig weinig in volume.

Anyhow, niet het bezoeken waard. Een enorme teleurstelling! Deze plek heeft zijn historische achtergrond niet mee. Maar als jullie (ongetwijfeld) in de toekomst bezwijken dan hebben jullie het enkel aan jezelf te danken.
Luc Claeys
Luc Claeys
Visité en février 2024
Ben er 2 weken terug gaan eten met een vriend. Het eten was lekker. De service was een pak minder. Wij werden bediend door drie verschillende kelners. Met eentje had ik een zware discussie omdat ik zei dat de wijn een kurksmaak had. Onvoorstelbaar. Trouwens, de rekening was 299 Euro met ons tweetjes, dus het was mij niet te doen om een gratis glas wijn.
En onze koffietasjes werden bovenaan de tas vastgehouden om op tafel te zetten. Dus niet aan het oortje. Niet echt hygiënisch.
Daags nadien hebben ze mij een mailtje gestuurd met de vraag naar mijn indruk van de avond. Ik ben eerlijk geweest (dus niet heel positief). Niets meer van gehoord.
Dominique RONGE
Dominique RONGE
Visité en février 2024
Super lekker !
Wojciech Suda
Wojciech Suda
Visité en février 2024
Wyrazista, prosta i smaczna kuchnia, postawiłem na mięso - świeże i pyszne! Miła obsługa, przyjemna i niezobowiązująca atmosfera. Polecam!
Steven Heindryckx
Steven Heindryckx
Visité en février 2024
Ongelooflijk lekker en out of the box. Absolute aanrader!
Carole Stavart
Carole Stavart
Visité en février 2024
plats élaborés intéressants et délicieux . très bon service
jessica willaert
jessica willaert
Visité en février 2024
Mooi ingericht, lekkere gerechten!
Vincent Beernaert
Vincent Beernaert
Visité en février 2024
Top, zeer origineel ????????
Bruno Ipekdjian
Bruno Ipekdjian
Visité en janvier 2024
Top ervaring! Vanaf het moment dat je binnenkomt viel het interieur al zeer hard in de smaak! Het eten was spectaculair, alles was op tafel kwam was voortreffelijk en de rooksmaak van de baskische grill is gewoon top! Aanrader! Danku aan team Bar Bask en vooral Jordin! Xxx
Valerie ipek (“lilie”)
Valerie ipek (“lilie”)
Visité en janvier 2024
Echt de moeite waard!
Michelle Amelin
Michelle Amelin
Visité en janvier 2024
Eten was voortreffelijk! Genoten bij elk gerecht. Bediening was uitstekend.
Caroline Vermeesch
Caroline Vermeesch
Visité en janvier 2024
Super lekker gegeten! Pure smaken !

De wijnen zijn wel aan de prijzige kant.

De bediening en kennis van de gerechten zijn top, ook de mensen die uit de keuken de zaal in gaan is een meerwaarde.
Pooya Dehghan
Pooya Dehghan
Visité en janvier 2024
If the place is called BAR bask, u expect to be able to have a drink but this was not possible since the place was almost completely empty, but thats fine, some places only serve food, no drinks. All good.

But here comes their understanding of hospitality like a true Basque place, i asked the waiter if i could use the restroom, a flat out NO was the answer. Can someone comprehend how a place of business gathers customers if u prevent people of going to the restroom or do you have enough people coming to your place that you became this arrogant.

By reading their replies I'm sure they have a perfectly good answer for why they are not in the wrong.
Gregory Delemme
Gregory Delemme
Visité en janvier 2024
Waanzinnig lekker ????
cienszkowski
cienszkowski
Visité en décembre 2023
Een woord: fantastisch! Zeer leuke sfeer, supervriendelijke bediening en topkeuken. Super smaakvolle, pure keuken. Stuk voor stuk heerlijke gerechten.
Peter Janssens
Peter Janssens
Visité en novembre 2023
Lekker eten. Vriendelijke bediening. Niet goedkoop maar toch correct owv topingrediënten. Maar!!! Onaanvaardbare wachttijden. 1 1/2 uur tussen voorgerechten en hoofdgerecht (tarbot) is er over. Mijn vrouw heeft mij tegen gehouden of ik was weg zonder hoofdgerecht.
aanvulling (na het antwoord van het restaurant).
Uw tijden kloppen, maar... We kregen de langoustines en de krab terwijl we nog aan ons aperitief zaten. Heel heel vlug dus. Te vlug (het zijn tenslotte voorgerechten en geen aperitiefhapjes) maar daar doen we niet moeilijk over. Maar de tijd tussen deze voorgerechten en het hoofdgerecht was 1 1/2 uur. En dat maakt, naar mijn mening, de wachttijden onaanvaardbaar.
Laura Peirens
Laura Peirens
Visité en novembre 2023
Enorm lekker gegeten en ook de bediening was top!
Laurien Van den Borre
Laurien Van den Borre
Visité en novembre 2023
Wij kijken hier al heel lang naar uit en het heeft echt aan onze verwachtingen voldaan.
We waren zelf een uur te laat door omstandigheden en hier werd geen probleem van gemaakt. Super vriendelijk personeel! Waren voldoende betrokken, niet te veel niet te weinig.
Het eten was echt top! Het is aan de duurdere kant maar je krijgt echt topgerechten. Wij zijn zelf geen fan van restaurants waar je veel betaald voor weinig eten! Was hier NIET het geval.
Daarenboven kwamen ze ons dessert terughalen omdat er misschien een stukje plastiek in kon zitten! We kregen een volledig nieuw dessert aangeboden!

Top ervaring. Wij hebben er kei hard van genoten
Arnaud Verliefden
Arnaud Verliefden
Visité en novembre 2023
Great as always, prijzig maar kwaliteitsvol!
Bram Hautekiet
Bram Hautekiet
Visité en octobre 2023
We waren aangenaam verrast. In plaats van de normale zalfjes en gelletjes kregen we een hele avond pure en eerlijke producten rechtstreeks van de grill. Zeer vriendelijk personeel en goede wijn. We vonden de hapjes en sommige voorgerechten aan de dure kant maar de dranken, hoofdgerechten en desserts hadden dan wel een zeer correcte prijs (zeker gezien de kwaliteit). De forfait prijs voor water vonden we een super initiatief. Voor een speciale gelegenheid zullen we zeker nog eens boeken.
Arne Deruyter
Arne Deruyter
Visité en octobre 2023
Overheerlijk. Fantastische setting. Bediening uitmuntend.
Daevy Dendauw
Daevy Dendauw
Visité en octobre 2023
Lekker en vers, maar toch een stuk te duur voor wat het eigenlijk is. Voor die prijs verwacht ik een hoger niveau.
Envoyer une réponse