Retour à la fiche établissement CAMPING LES ARCHES

Avis des membres sur CAMPING LES ARCHES

4.6/5
29 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Barbara Jarjat
Barbara Jarjat
Visité en mars 2024
Tout est parfait dans ce camping familial, avec de grands espaces de nature.
Le meilleur compromis pour des vacances dans un lieu qui offre tous les services (piscine, jacuzzi, restaurant, grandes aires de jeux, conseil touristique...) tout en restant à taille humaine où on est pas les uns sur les autres, beaucoup d'espace entre les emplacements et chalets, des grands prés, et surtout la rivière qui traverse le camping avec un plan d'eau de baignade au coeur du camping !
Beaucoup de mesures
écologiques qui font du bien à notre planète, comme les produits d'entretien maison.
De plus, les chalets se louent toute l'année !
Le personnel est super sympa et mention spéciale pour les patrons adorables !
chris.robert361 chris.robert361
chris.robert361 chris.robert361
Visité en février 2024
Accueil très chaleureux et surtout très sympathique, je recommande.
Jg Goosen
Jg Goosen
Visité en février 2024
Ruimen rustige camping.
Ahmed Chafei
Ahmed Chafei
Visité en janvier 2024
Super camping
Heiko Ziegler
Heiko Ziegler
Visité en octobre 2023
Sehr schöner Campingplatz. Der kleine Fluss La Claduègne durchzieht das Campinggelände und läd zum Baden ein oder zum Spielen am Ufer. Es gibt Parzellen, die eine einladende Holzterrasse (höher gelegen) zum Fluss hin haben oder andere Parzellen die eine weinbewachsene Pergola haben. Für Kinder gibt es Trampoline, einen Outdoor-Kletterspielplatz und mehrere Spielplätze. Ein Schwimmbad mit tollem Kinderbecken, einer Wasserrutsche und Indoor-Whirlpool ist für warme Tage ein Highlight.
Les Arches Camping ist ein Wohlfühl-Campingplatz mit sehr nettem Personal!
Guy Brunon
Guy Brunon
Visité en septembre 2023
Accueil plus que chaleureux malgré la fin de saison ???????? nous avons été reçu à bras ouverts, l'emplacement des gîtes est très bien situé et à seulement 700m environ du village, top !!! ????????????????
Valérie LAVARDE
Valérie LAVARDE
Visité en septembre 2023
Accueil chaleureux, personnel très sympathique , endroit calme et reposant.
FF FF
FF FF
Visité en septembre 2023
Wat een mooi opgezette camping met zeer grote plaatsen! Waarvan een aantal plekken met zeer mooi uitzicht met prive vlonder! Hele vriendelijke eigenaren en personeel. Leuk zwembad en ook een leuke zwemrivier gecreëerd! Wij gaan hier zeker terugkomen!
Delphine delepine
Delphine delepine
Visité en septembre 2023
Un camping très propre, reposant tranquil et avec un savoir vivre. Propre accueil et restauration rien à dire.Piscine propre et calme je mettrai un ++ pour ce camping. Nous reviendrons en Juin
Frédéric Ruiz
Frédéric Ruiz
Visité en septembre 2023
Au top! Personnel souriant, bien géré et camping ultra propre ce qui est rare! De quoi s'occuper pour ceux qui aiment marcher, courir ou en vélo! De jolis coins à visiter! Je recommande!!
Eelco van Vliet
Eelco van Vliet
Visité en septembre 2023
Fijne camping met enorme plaatsen. Zeer rustig gelegen. Wij waren er begin september en het was rustig, maar niet uitgestorven.

Het nieuwe deel van de camping is wat minder beschut, behalve de plekken aan de rand. Er loopt een riviertje door de camping heen, waarmee met een tijdelijke dam een zwemplek maken voor de gasten. Daarnaast is er op het nieuwe gedeelte ook een ruim zwembad.

Sanitair is modern op het nieuwe gedeelte en goed schoon.
Maranne van der Linden
Maranne van der Linden
Visité en septembre 2023
Een heerlijke camping. Ontvangst met een welkomstdrankje. Ruime staanplaatsen, desgewenst met schaduw van bomen en/of een pergola. Diverse sportveldjes, animatie voor kinderen en volwassenen en een fijn zwembad. De rivier is ook heerlijk om in te zwemmen of op te dobberen. Voldoende ligbedjes en schaduw bij het zwembad en de rivier. Vriendelijk personeel en (meestal) schoon sanitair. Als het eens minder schoon was, lag dat meer aan de gasten dan aan de dames en heren die regelmatig aan het schoonmaken waren. De thema-avonden bij het restaurant (barbecue, mosselen) zijn prima, maar hou er rekening mee dat je op die avonden niet à la carte kunt eten. Snackbar biedt goede prijs-kwaliteitverhouding.
In het hoogseizoen is er wekelijks een band en/of optreden (magic show bijvoorbeeld). Erg gezellig, alleen wat te groot (qua aantal bezoekers en zitplaatsen) voor bij de receptie/het restaurant. In de buurt van het zwembad ligt nog een groot veld, wellicht is het een idee om daar een podium en een bar met zitjes neer te zetten.
Wij hadden een plek met uitzicht op het voetbalveld en de rivier. Onze kinderen vonden het geweldig dat elke avond wel andere kinderen waren om mee te voetballen.
Omgeving leuk, genoeg te doen.
Fanny Iemmi
Fanny Iemmi
Visité en septembre 2023
The place to be ! A l'année pro ????????
Mathilda Bernard
Mathilda Bernard
Visité en septembre 2023
Attrape-touriste, très cher pour ce que c’est… viande commandée à point et servie bleue…
Rianne Struijs
Rianne Struijs
Visité en août 2023
Een fantastische camping!

Wij stonden op het oude gedeelte, nummer 39. Op deze plek kun je de gehele dag schaduw opzoeken, qua grootte perfect voor onze vouwwagen & auto.

De camping heeft animatie voor de kinderen (zelf geen gebruik van gemaakt), een fantastisch zwembad, leuk strandje bij de rivier (loop ook even naar de waterval) broodjes service, een restaurant, soms een avond met muziek/entertainment en diverse speelplekken voor de kinderen.

Sommige plekken kun je boeken met een veranda of op het nieuwe gedeelte XL plekken met een pergola.

De camping heeft voor ons de goede ligging, anders wat je wilt doen is binnen een uurtje rijden. Zowel naar de hogere bergen als naar Belvedere van de Ardèche rivier.

Tip:
- Bezoek diverse grotten
- leuke stadjes in de buurt
- Isla Cool Douche
- Route langs de Ardèche rivier

Min van de regio:
Soms wel erg heet (ca. 36°) om wat te ondernemen, dat betekend vroeg weg en de middag in de grotten of op de camping afkoelen in het zwembad of de rivier.
Jeroen Letterie
Jeroen Letterie
Visité en août 2023
Een mooi opgezette camping met ruime plekken, met zeker op het nieuwe gedeelte mooie vergezichten.
Sanitair goed bijgehouden tot aan ooghoogte. Daarboven mag iets meer gelet worden op de spinnenrag. Zelf toiletpapier pakken uit de papierautomaten lijkt praktisch, maar geregeld lag de vloer bezaaid met losse velletjes. Zegt meer over de gasten, dan over de camping. Iets van een jeugdplek creëren zou een uitkomst zijn. Nu hing de jeugd rond bij het nieuwe klimparcours. Geen aanwinst wat ons betreft. Wij houden wel van wat reuring, maar de herrie die van dat parcours afkwam, was zeker in de avond storend. Aan de andere kant voor kinderen weer geweldig. De camping is dan ook zeker aan te raden voor gezinnen met jonge kinderen. Wij waren met z'n 2en. Buiten het klimparcours genoeg speeltuintjes, voetbalveld, tafeltennistafel, jeu de boulesbaan, een lekker gemaakt zwembassin, riviertje om visjes en kikkertjes te vangen, een mooi zwembad met ja, een ruwe vloer. Mag inderdaad iets minder, maar er wordt in ieder geval niet gerend ;) Heerlijke snacks bij de zwembadbar met lekkere pizza's. Het restaurant hebben we niet geprobeerd, maar het personeel bij het afhalen van stokbrood en bij de zwembadbar was altijd uiterst vriendelijk. De mooie omgeving completeert een mooi verblijf op deze camping.

Voor ons niet voor herhaling vatbaar, maar dat ligt niet aan de camping. Zoals gezegd, deze is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
Karen Hazebroek
Karen Hazebroek
Visité en août 2023
Wat een heerlijke plek is dit! We hadden al positieve verwachtingen toen we hier naartoe gingen, maar die verwachtingen zijn overtroffen!
Zelfden hebben we in (Zuid) Frankrijk zo'n ruim opgezette camping gezien. Heerlijk, wat een ruimte! Ontzettend ruime plekken, in veel gevallen met pergola (hangmat meenemen, aanrader!) en alles behalve hutje mutje. Veel open ruimte tussen kampeerplekken.
Onze kinderen hadden veel contact met andere Nederlandse kinderen. Sanitair was netjes.
We hebben genoten van het zwembad, veel gebruik van gemaakt. Fijne ligbedjes, wel een hele vervelende zwembadvloer.
Een grote verrassing was het nieuwe klimparcours tegenover het zwembad, hier hebben onze kinderen veel gespeeld.
Ook de rivier was top voor elkaar met een mooi strandje met ligbedden, maar onze kinderen verkozen het zwembad boven de rivier.

Wat betreft uitstapjes moet je soms ietsje verder rijden, maar dat is geen straf in de prachtige omgeving.
Wij hebben genoten en gaan zeker nog eens terug komen als de kinderen ouder zijn!
Enige verbeterpuntje zou wat ons betreft kunnen zijn dat er wat meer simpele animatie voor jonge kinderen zou mogen zijn. In de twee weken dat wij er waren was er bijvoorbeeld maar 1 keer minidisco en dan begon deze ook nog vrij laat, om 20:15.
Maar dat valt in het niet bij de fijne tijd die we gehad hebben!
Kortom: een aanrader!!
Roeline van Calkar
Roeline van Calkar
Visité en août 2023
Mooi.daar!
Anke
Anke
Visité en août 2023
Kampeerterrein zeer ruim opgezet waardoor je niet tegen de scheerlijnen van de buren zit.
Eigen pergola per kampeerplek.
Veel vriendinnetjes door groot aantal Nederlandse gezinnen maar ook door de sfeer van de camping makkelijk contact te leggen. Grote mooie speeltuin vlakbij het zwembad en meerdere speeltuinen over de camping, groot voetbalveld.
Zwembad is erg fijn.
Rivier is erg leuk, met een dam waardoor het ongeveer 1.30 diep is. Met bootje rivier op, tussen bomen door naar waterval waar je vanaf kunt springen. En de kinderen vermaken zich met een schepnet en een emmer in het lage water. Ligbedden bij rivier, genoeg plek.
Restaurant prima eten.
Snackbar, heerlijke hamburgers en pizza's.
Welkomstdrankje gewaardeerd!
Mooie omgeving, wel met auto overal heen.
Yannick Letroublon
Yannick Letroublon
Visité en août 2023
excellent sejour , personnels agréable et a disposition.
le camping est bien situé, un cadre reposant, avec des activités sympa, et des structures idéales pour tous .
je reviendrai sans hésitation.
Bart Grendelman
Bart Grendelman
Visité en août 2023
Mooi aangelegde camping met schaduwrijke plekken. Niet heel ruim; een Fendt 515 past net op een comfortplek.
Sanitairgebouw is compleet aan elkaar geïmproviseerd; wasbakken, afvoeren en overloopjes lekken, dus steeds weer natte voeten en de familiedouches hebben koud water. Voorziening voor chemische toiletten is echt ranzig, alles spettert overal heen.
De vloer rond het zwembad is echt heel naar scherp aan de voeten. Slippers zijn verboden, dus je loopt je voeten kapot. De vellen hangen eraan en een ontsteking op de koop toe.
Eten in snackbar is prima, restaurant zijn we nog niet geweest.
Riviertje is een leuke, avontuurlijke toevoeging.
In grote lijnen geen slechte camping, maar voor ons wel eenmalig.
Stéphane Beauveil
Stéphane Beauveil
Visité en août 2023
Très joli camping avec quelques jolies activités pour les enfants et une belle piscine.
Franck Richepin
Franck Richepin
Visité en août 2023
Parfait
harm tim
harm tim
Visité en août 2023
Hele mooie camping met een 2 grote zwembaden incl kindergedeelte bij beide, glijbaan en bubbelbad. Daarbij ook nog een rivier waar en zwemgedeelte in is gemaakt en een laag deel om visjes, kikkers etc in te vangen.
Goed restaurant vwb vlees/ vis en voor de kinderen. Alleen weinig tot geen vega keuze anders dan salade.
Altijd aardige medewerk(st)er beschikbaar mocht je een vraag hebben.
Animatie vanaf 6 jaar.
Heel veel speeltuintjes van glijbaan tot trampoline tot heus klimparcour.
natasja De Klerk
natasja De Klerk
Visité en août 2023
Stonden in het nieuwe gedeelde, plek was niet ruim. Maar is een goede camping. Ik kampeer jaren en jaren, de camping heeft schoon sanitair, deze worden meerdere malen per dag schoongemaakt, wegen en paden netjes onderhouden. Vriendelijk personeel. Het is wel net klein Nederland. Daar hou je van of niet.
Zwembad is op een hoger niveau, ook proper en netjes.
Rivier is ook leuk vertier bv met een band of luchtbed, raad aan op waterschoenen aan te doen.
Claudia Haarselhorst
Claudia Haarselhorst
Visité en août 2023
Hele leuke , rustige en kindvriendelijke camping.
Leuke Nederlandse animatie.
Aanrader deze camping voor gezinnen met kinderen tm 12 jaar
M van de B
M van de B
Visité en juillet 2023
We recently dined at the restaurant at Camping Les Arches with a group, having made reservations for their special mussels night on a Monday. The restaurant's location near the entrance and a children's play area made for a pleasant setting, and the staff, some of whom also work other jobs at the camping or are relatives of the owners, were amiable and accommodating.

However, the food left much to be desired. Half of our group ordered the mussels and fries, and we were disappointed with both. The fries lacked the crispiness one would expect, and the mussels were small and lacked flavour. Some of them were even unopened, which was concerning.

Despite the food, the overall experience was enjoyable due to the friendly staff and the restaurant's location.

Rating: 3/5
patrice thiery
patrice thiery
Visité en novembre 2022
Au coeur du camping des Arches bonne cuisine et l acceuil toujours aussi bien et même pour petit déjeuné et dehors de saison on vous le fais
BergetCoiron OT
BergetCoiron OT
Visité en juillet 2022
La vue depuis la terrasse panoramique est super !
On profite des soirées musicales animées autour d'un barbecue convivial, ou un déguste un plat du jour !
Envoyer une réponse