Retour à la fiche établissement HOTEL POSEIDON

Avis HOTEL POSEIDON Myrina

Avis des membres sur HOTEL POSEIDON

4.5/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Sofia T.
Sofia T.
Visité en avril 2024
Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει διαθεσιμότητα για Αύγουστο, μου απάντησε μια κυρία και μου είπε έχουν δικλινα και τρίκλινα οπότε η οικογενεια μου δεν χωράει ( έχω 2 παιδιά 6 ετών και 2 ετών) και λέω στο τρίκλινο χωράμε. Και η κορυφαία απάντηση της : εμείς ξέρουμε τα δωμάτια μας και σας λέω δεν χωράτε και όταν την ρώτησα αν κοιμηθεί δηλαδή το παιδί μου στο κρεβάτι μαζί μας δεν χωράμε? Υπήρξε μια παύση από μεριάς της και πήρε το τηλεφωνο μια άλλη κυρία για να σώσουν οτι σώζεται από την αγενή κυρια.
Κρίμα!!
nik z.
nik z.
Visité en novembre 2023
Ήσυχο ξενοδοχείο.
Οι ιδιοκτήτες είναι τυπικοί και δεν είναι ενοχλητικοί.
Πολύ καθαρό σε ήσυχο σημείο με χώρο στάθμευσης.
Πετσέτες κεντημένες με το όνομα του ξενοδοχείου.
Δεν διαθέτει πρωινό.
Είναι πολύ κοντά στο κέντρο της Μύρινας.
Ria S.
Ria S.
Visité en novembre 2023
Απαράδεκτη εξυπηρέτηση! Έκλεισε δωμάτιο η φίλη μου με τον σύντροφο της, τον οποίο χάσαμε ξαφνικά. Τους κάλεσε για να ενημερώσει και να ζητήσει μερικη επιστροφή χρημάτων καθώς είχε προπληρωσει όλο το ποσό και ενώ στην αρχή είπαν ότι θα το δουν τελικά της είπαν ότι δεν τις επιστρέφουν τίποτα! Στην πολίτικη ακυρώσεων γράφει οτι δεν επιτρέπονται ακυρώσεις χωρις επιβάρυνση, όχι ότι δεν επιστρέφεται τιποτα! Και από κάτω στα αγγλικά ότι δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων δηλαδή άλλους κανονισμούς έχουν για Έλληνες και άλλους για ξενους; Πόση κοροϊδία;
Anna M.
Anna M.
Visité en septembre 2023
Άψογη εξυπηρέτηση, καθαριότητα και πολύ βολική τοποθεσία!
Christos M.
Christos M.
Visité en août 2023
Όπως έχουν αναφέρει και οι προηγούμενοι το ξενοδοχείο είναι σε εξαιρετικά βολικό σημείο για να κινηθείς παντου. Μεγάλο ΣΥΝ το πάρκινγκ. Καθαριότητα, εξυπηρέτηση και ευγένεια από τον κύριο Πάρη και τους γονείς του. Αν ήταν να κάνω μια παρατήρηση, θα ήταν μόνο το ότι κάποια δωμάτια δεν έχουν σίτες. ενώ άλλα έχουν. Αν ήταν να ξαναμείνω στη Μύρινα κάποια άλλη χρονιά, σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή!
Γιάννης .
Γιάννης .
Visité en août 2023
Πολύ καθαρά δωμάτια, πολύ ευγενικό προσωπικό, πολύ καλή τοποθεσία στο κέντρο της Μύρινας 5 λεπτά με τα πόδια παραλία για μπάνιο (ρηχά νερά) και ίδια απόσταση από το κέντρο της πόλης. Το Δικό του πάρκινγκ πολύ βολικό.
giorgos p.
giorgos p.
Visité en août 2023
Πολύ καθαρά και άνετα δωμάτια. Οι ιδιοκτήτες παρά πολύ ευγενικοί. Μεγάλο πλεονέκτημα η τοποθεσία καθώς με τα πόδια σε 2 λεπτά έχεις την παραλία (ρηχά νερά) και 5 λεπτά την αγορά της Μύρινας
Κωνσταντίνος .
Κωνσταντίνος .
Visité en août 2023
Ένα πολύ φιλόξενο μέρος με τους ανθρώπους να σε <<αγκαλιάζουν>> από το πρώτο λεπτό! Απίστευτα καθαρό και προσεγμένο σε όλους τους χώρους του.
Είναι μια πολύ καλή επιλογή για να βγάλεις τις μέρες των διακοπών σου.
Valanto B.
Valanto B.
Visité en août 2023
Πρώτη φορά στη Λήμνο.Εξαιρετικό σημείο ακριβώς τόσο όσο χρειάζεται για να πας παντού! Υπέροχοι άνθρωποι ο Πάρης και η κ.Κατερινα πάντα πρόσχαροι και ευγενεστατοι.Καλυτερα και από το σπίτι μας νιώσαμε.Με δικό του πάρκινγκ. Το προτείνω με κλειστά μάτια.Σιγουρα στην επόμενη επίσκεψη μας στο νησί η διαμονή μας εδώ είναι δεδομένη!
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία Χρυσοβαλάντω - Θανάσης
George A.
George A.
Visité en août 2023
Το ξενοδοχείο Ποσειδών είναι μία εξαιρετική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να βρίσκεται στην Μύρινα. Βρίσκεται σχεδόν μπροστά από την παραλία και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο. Επίσης είναι υπόδειγμα καθαριότητας και εξυπηρέτησης. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

υ.γ.
Πάρι, σε ευχαριστούμε πολύ!
Γιώργος - Νικολέτα.
Panagiotis S.
Panagiotis S.
Visité en juillet 2023
Πολύ καθαρά και άνετα δωμάτια με μπαλκόνι, σε πολύ ωραίο σημείο στη Μύρινα, ενα στενό από στη θάλασσα και με δικό του parking. Ευγενικό προσωπικό .
Periklis B.
Periklis B.
Visité en juillet 2023
Το κατάλυμα είναι σε τέλειο μέρος πολύ κοντά στο κέντρο (3-5 λεπτα με τα πόδια )και πάρα πολύ καθαρό τα δωμάτια σου Παρέχουν μπαλκόνι με απλώστρα και τραπεζάκι. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το στρώμα στο διπλό κρεβάτι το οποίο ήταν πολύ χρησιμοποιημένο και ιδανικά θα πρέπει να αλλαχτεί όλα τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα και η εξυπηρέτηση.
Βασίλης .
Βασίλης .
Visité en juillet 2023
Όμορφο και κυρίως πεντακάθαρο ξενοδοχείο, με δύο καταπληκτικους ιδιοκτήτες που έτρεχαν μαζί μας στο Νοσοκομείο όταν χρειάστηκε κάτι ο μικρός μου ,που είναι 80 μέτρα από την θάλασσα τα ρηχα νερα, και 200 μέτρα από το ρωμεικο γιαλό,με τις φοβερές ταβέρνες, και τα όμορφα μαγαζάκια που φτάνουν μέχρι τον τούρκικο γιαλό
Κωνσταντίνος .
Κωνσταντίνος .
Visité en juillet 2023
Καταπληκτικό ξενοδοχείο λογική τιμή και κοντά στο κέντρο της Μύρινας
Makis P.
Makis P.
Visité en juillet 2023
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΒΟΛΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.Ο ΠΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
Vasilis D.
Vasilis D.
Visité en septembre 2022
Πολυ καλο μας κερασαν και μελι και ο κ.παρης ευγενικος
ΧΡΗΣΤΟΣ .
ΧΡΗΣΤΟΣ .
Visité en septembre 2022
Πολύ καθαρό δωμάτιο με άψογη φιλική εξυπηρέτηση! Πολύ κοντά σε όλα! Μπράβο σας και εις το επανιδείν!
Nikos F.
Nikos F.
Visité en août 2022
Πολύ φιλόξενος χώρος με πολύ φιλόξενους ανθρώπους...μου έκανε εντύπωση η καθαριότητα.. Τίμιο για τα λεφτά του..
Yiannis K.
Yiannis K.
Visité en août 2022
Ικανοποιητικό
tzekos d.
tzekos d.
Visité en août 2022
Πάρα πολύ καθαρό. το προσωπικό ευγενικό και πρόθυμο .Το σημείο που είναι το ξενοδοχείο ιδανικό δίπλα στο κέντρο και πολύ κοντά σε όμορφη παραλία. Διαθέτει ιδιωτικό parking!
dimitris k.
dimitris k.
Visité en août 2022
One of the best places to stay . Very clean , warm hospitality at the most decent prices .
Sotiris S.
Sotiris S.
Visité en août 2022
Όλα τέλεια άκρως εξυπηρετικό προσωπικό κ ιδιοκτήτες

HOTEL POSEIDON

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
14, Sofokleous, Myrina, Grèce
Voir sur la carte
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse