Résultats Hôtel à SVETI MARTIN NA MURI

THERMES SVETI MARTIN

Hôtel €€
3.2/5
25 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Izvorska 3 Toplice, Sveti Martin Na Muri, Croatie
Voir sur la carte
+ 385 40 371 111
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
2024
Recommandé
2024

Établissement de luxe prisé pour les cures de remise en forme ou de bien-être à Sveti Martin na Muri doté d'un hôtel 4 étoiles.

Avec sa longue expérience thermale, l’établissement de luxe est une destination prisée en Croatie, autant pour les cures de remise en forme ou de bien-être que pour les vacances actives, les congrès ou du team building. Dans un cadre naturel protégé, le complexe comprend un hôtel 4 étoiles avec 151 chambres confortables, 6 suites et 90 appartements. Parmi les équipements : des piscines couvertes d'eau thermale, un grand centre de bien-être, un parc aquatique (été), un parcours de golf avec greens chauffés (ouvert toute l’année), divers restaurants...

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à SVETI MARTIN NA MURI
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au THERMES SVETI MARTIN

Avis des membres sur THERMES SVETI MARTIN

3.2/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Nenad .
Nenad .
Visité en avril 2024
Hotel Terme Sveti Martin od mene sve pohvale. Vrhunska usluga i sadržaj uz ljubazno osoblje. Luksuzni wellness centar sa saunom i odličnim masažama . Sadržaj u okolici hotela također vrhunski uz predivnu prirodu. Od mene imate sve najbolje ocjene i preporuke 10/ 10 ????????
Đurđica R.
Đurđica R.
Visité en avril 2024
Odmor u termama dobila sam kao poklon obitelji i čitajući rezenzije doista smo se zabrinuli što možemo očekivati. Ugodno smo se iznenadili i uživali smo. Dolaskom u hotel dobili smo kupon za piće dobrodošlice u Ion baru. Sobe su čiste i uredne ali je vidljivo da je namještaj dotrajao tj. vrijeme je za zamjenu . Kupaonica također čista, ručnici i ogrtači sasvim ok. Ručnika za bazen nema što je žalosno obzirom na kategorizaciju Ponuda hrane za doručak je veoma dobra i sve što smo jeli je odlično. Ponuda hrane za večeru - ima prostora za poboljšanje. Osoblje je ljubazno. Iz hotela smo išli na izlet vlakićem do mlina na Muri i jako nam se svidjelo. Obzirom na sve ponovno bi boravili u termama.
Katarina B.
Katarina B.
Visité en avril 2024
Cijene ulaznice za dvije odrasle osobe 36€ što je po meni izrazito skupo, restoran u sklopu termi Aqua38 izuzetno skup za ne baš tako kvalitetnu hranu, pileći bečki sa pomfritom 2x + salata i 2 radlera 34€....dojam termi sveukupno me nije nešto zadivio.
Veki
Veki
Visité en avril 2024
Dolazimo ovdje drugu godinu zaredom s namjerom da nastavimo dolaziti svake godine jer smo bili zadovoljni, usporedno s prošlom godinom kvaliteta je opala u pogledu čistoće, hrane i usluge ali ne želim puno duljiti o tome već se želim osvrniti na događaj u Ion baru kod recepcije. Dana 23.02. oko 16:15 nakon izleta sa vlakićem s obitelji sjeo sam u bar sa namerom da popijem piće, konobara sam čekao gotovo pola sata i kad je napokon došao do mojeg stola ja ga nisam odmah primjetio što je rezultiralo okretanjem očima konobara i nakon što sam ga ja pitao zašto se tako ponaša prema gostima on mi je rekao "AKO MISLITE BITI TAKO BEZOBRAZNI ONDA ODMAH ODITE NEGDJE DRUGDJE". Dakle ostavljam ovdje svaki dan ukupno cca 250 eura a on meni kaže da ja odem negdje drugdje, puno i često putujem i uvjek izabirem hotele nikada ovo nisam doživio a i prvi put u životu pišem recenziju. Stojim iza svake svoje napisane riječi, konobar se zove Dino. Dakle kako i sam radim u ugostiteljsvu i bavim se uslužnom djelatnošću mogu razumjeti čekanja na konobara ako treba i sat vremena ali je nedopustiv njegov bezobrazluk prema meni ispred svih ostalih gostiju koji su sjedili u kafiću.
Nažalost samo i isključivo radi bezobrazluka konobara razmišljam da poslušam njegov savjet i odem negdje drugdje...
Ovo sad pišem a nastaviti ću se žaliti na najvišoj istanci dokle god ne dobijem ispriku.
NIKAD VIŠE SE OVDJE NEBIH VRATIO!!!
Stjepan B.
Stjepan B.
Visité en avril 2024
Prvi puta sam u vašem hotelu bio prije 10-tak godina, dok su klinci bili mali..Ponukan pozitivnim iskustvom, ponovio sam to. Moja očekivanja ste ispunili u svakom smislu..jedino,zbog čega sam vam dao 4 zvjezdice je neotvaranje i nemogućnost kupanja na nekom od vanjskih bazena, s obzirom na vremenske uvjete, toplo i prekrasno vrijeme. Jedina zamjerka, ako se to i može nazvati zamjerkom je to.

Trouver un hôtel à proximité

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

THERMES SVETI MARTIN compte 25 avis avec une note moyenne de 3.2. Vous pouvez consulter les avis de THERMES SVETI MARTIN en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur THERMES SVETI MARTIN en cliquant ici

THERMES SVETI MARTIN se situe au Izvorska 3 Toplice , Sveti Martin Na Muri
Envoyer une réponse