Résultats Camping à Die

CAMPING LE GLANDASSE * * *

Camping €€
4.2/5
22 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
550, route de Gap, 26150Die, France
Voir sur la carte
04.75.22.02.50
2024
Recommandé
2024

Camping 3 étoiles à Die doté d'un restaurant-pizzeria, d'un magasin alimentaire et d'une piscine chauffée.

Sur les berges de la Drôme, dans un environnement naturel très agréable, ce camping dispose d'un confort trois étoiles. On a le choix entre les eaux limpides et fraîches de la rivières et celles turquoises et chauffées de la piscine. D'ici vous pouvez descendre la Drôme en canoë, partir en vélo, à pied à l'assaut des montagnes. Et sur place pour pêcher, jouer au ping-pong ou à la pétanque. Nous recommandons ce camping doté d'un restaurant-pizzeria et d'un magasin alimentation, sur un site exceptionnel. Beaux chalets. Possibilité de location de canoë et de VTT.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à Die
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au CAMPING LE GLANDASSE

Avis des membres sur CAMPING LE GLANDASSE

4.2/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Philippe FRANCO
Philippe FRANCO
Visité en octobre 2023
Lieu très agréable. Sanitaires ultra propres.
Les emplacements supers.
Marcel van den kieboom
Marcel van den kieboom
Visité en septembre 2023
Hele fijne kleinschalige camping met vers brood wat op camping gebakken word
Simpel schoon fijn zwembad aan mooie rivier de drome op veilige hoogte
En hele mooie omgeving
Persoonlijkheid en gezelligheid Staan hier bovenaan

In tegenstelling van andere gasten zijn wij erg tevreden over de eigenaren ze zijn erg aardig en proberen de camping netjes te houden en savonds stil dat is erg fijn als je kleine kinderen hebt die vroeg slapen als jij vriendelijk en netjes omgaat met de camping en normaal rustig gedraagt savonds zijn ze erg aardig en respectvol en behulpzaam
Laat je niet van de wijs brengen door andere beoordelingen van asso,s waar je niet mee op deze mooie camping wilt staan zijn drie maal hier geweest alleen maar positieve ervaring
Marion Setz
Marion Setz
Visité en septembre 2023
Beste camping ever. Mooi gelegen aan de Drome met kiezelstrandje, vuurtje stoken. Vlak bij het superleuke plaatsje Die ( met hippies). Staanplaatsen vrij in het bos of op een veld. Fijn zwembad. Indrukwekkende omgeving met vele wandel en fietsmogelijkheden ( of auto en motor)
corinne cayer barrioz
corinne cayer barrioz
Visité en septembre 2023
Réveillée à l Aube au chant des Oiseaux ????
Mirjam Nijenboer
Mirjam Nijenboer
Visité en septembre 2023
Leuke camping in een fantastisch omgeving. De camping ligt aan de rivier de Drome waar je heerlijk in kunt zwemmen. Ook heeft de camping een zwembad waar je lekker kunt zwemmen. Er is een speeltuin en er zijn twee voetbalvelden. Je kunt er ook basketballen. Er is een minigolfbaan en een fitness plek met toestellen. Ook kun je tafeltennissen. Er is animatie voor de kinderen met leuke activiteiten.
Het sanitair wordt erg goed schoongehouden.
Op de camping geldt de regel dat het om 22:00 uur stil moet zijn op de camping. Dit wordt rond het zwembad gecontroleerd, maar verder op de camping niet. Er is een plek waar kinderen kunnen zitten en waar de animatie wordt georganiseerd overdag. 's Avonds hangen hier jongeren die veel lawaai maken tot 23:00/00:00 uur. Daarna gaan ze de stad Die in. Ze komen om 3 uur terug met veel lawaai en blijven op de kidsplek hangen met veel lawaai. Wil je rust, kies dan een plek aan het begin van de camping.

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

CAMPING LE GLANDASSE compte 22 avis avec une note moyenne de 4.2. Vous pouvez consulter les avis de CAMPING LE GLANDASSE en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur CAMPING LE GLANDASSE en cliquant ici

CAMPING LE GLANDASSE se situe au 550, route de Gap , 26150 Die
Envoyer une réponse