Résultats Restaurant basque à Gand

BAR BASK

Restaurant basque €€
4.3/5
25 avis
Fermé

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Edward Pynaertkaai 115/001, 9000Gand, Belgique
Voir sur la carte
2024
Recommandé
2024

Bar Bask, c'est un aller simple pour le Pays basque espagnol ! Des produits frais et de qualité, cuits sur le fameux asador.

L'adresse tendance de Gand ! Bar Bask, c'est un aller simple pour le Pays basque espagnol ! Les chefs Sam D'Huyvetter, Gilles Bogaert et Jordin Michiels n'utilisent que des produits de qualité. On commence par les fameux pintxos, puis choisissez votre pièce de viande, poisson ou crustacé dans le magnifique comptoir ouvert. Tout est frais et sera grillé sur le fameux asador, ce grill basque. Comme les Espagnols, il est vivement conseillé de partager. Un excellent rapport qualité-prix dans une ambiance festive et décontractée ! Conseil d'amis, pensez à réserver.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Avis des membres sur BAR BASK

4.3/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Qualité de la cuisine
Originalité
Cadre/Ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Florian Decoutere
Florian Decoutere
Visité en avril 2024
Wat een fantastische culinaire ervaring. We waren zo onder de indruk van het menu dat we bijna elk gerecht bestelden. En terecht! De bediening en uitleg over het eten waren absoluut perfect! Bedankt team Bask!
Walter Claeys
Walter Claeys
Visité en avril 2024
halvering van prijs zou hier zeker op zijn plaats zijn, en een exactere weergave van de waarde van het geserveerde.( goede bediening, een lekker stuk vlees, maar al wat er bij komt zoals vier schamele ansjovisjes, worstjes, slaatjes, patatjes ,popcorn bij de koffie, krijgt men ergens anders gratis bij aperitief en koffie.)
Sander Croonen
Sander Croonen
Visité en mars 2024
Wilde dit pareltje al lang bezoeken en testen. Na het lezen van vele slechte recensies ging ik met vooroordelen binnen. We werden direct verder geholpen door de maitre en de chef en kregen duidelijke uitleg over de menu aangezien het onze eerste keer was. Dranken zijn zeer betaalbaar zeker de wijnen. Food is betaalbaar. Maar de smaken zijn onbetaalbaar. Jullie moeten trots zijn op wat jullie serveren want het was fantastisch. Puur en vers gewoon wow. Een concept waar ik van zou dromen in Antwerpen. Bask 2.0 in tstad? Bedankt aan iedereen
Annelies
Annelies
Visité en mars 2024
Een heel povere ervaring voor een restaurant met veel faciliteiten en ogenschijnlijk leuke invloeden.
De baskische invloed is ver zoek in deze werkplek - nadat ik het persoonlijk bezocht. De eerste opmerking: het restaurant is gelegen op een afweg te Gent waar amper parkeergelegenheid voorhanden is. Er wordt gewerkt met twee services: 18u en 20u30
Het was ongelooflijk koud op een vrijdagavond en om 17u52 kon de deur niet open voor een oudere vrouw met knie problemen. Misschien kunnen jullie een bar of ontvangstruimte voorzien?
Met de prijzen die jullie vragen is klantvriendelijkheid het minste ;-)

De lijn die nu uit enthousiasme aanschuift voor een shift zal vlug afdruipen na een culinaire ervaring bij jullie - mijn insziens.

De tafels zijn rond en de zaal veel te luidruchtig. Mooie presentatie van producten en eetwaren maar de prijzen zijn veel te spijzig. Champagne en aperitief werden minimaal ingeschonken. Chupito’s werden vervolgens veel te laat daaropvolgend gepresenteerd.

Je bent als groep verplicht om elk een hoofdgerecht te nemen maar de meeste gerechten hebben ‘een dagprijs’. Prijs is veel te hoog voor de simpele uitwerking en warrige presentatie van de kreeft, steak en bijgerechten. Je krijgt tussendoor een kleine zoutige bisque die het gezelschap zou moeten kunnen smaken maar dit is een duivels geschenkje. Veel te zout en een aromakiller.

Middelmatige gastvrijheid, etenswaren en bediening (wijn bediening werd door onszelf overgenomen door gebrek aan bediening)

Digestief is pokkeduur en schandalig weinig in volume.

Anyhow, niet het bezoeken waard. Een enorme teleurstelling! Deze plek heeft zijn historische achtergrond niet mee. Maar als jullie (ongetwijfeld) in de toekomst bezwijken dan hebben jullie het enkel aan jezelf te danken.
Luc Claeys
Luc Claeys
Visité en février 2024
Ben er 2 weken terug gaan eten met een vriend. Het eten was lekker. De service was een pak minder. Wij werden bediend door drie verschillende kelners. Met eentje had ik een zware discussie omdat ik zei dat de wijn een kurksmaak had. Onvoorstelbaar. Trouwens, de rekening was 299 Euro met ons tweetjes, dus het was mij niet te doen om een gratis glas wijn.
En onze koffietasjes werden bovenaan de tas vastgehouden om op tafel te zetten. Dus niet aan het oortje. Niet echt hygiënisch.
Daags nadien hebben ze mij een mailtje gestuurd met de vraag naar mijn indruk van de avond. Ik ben eerlijk geweest (dus niet heel positief). Niets meer van gehoord.

Questions fréquentes :

Oui, BAR BASK est un établissement gay friendly.

Oui, BAR BASK dispose d'un établissement adapté à l'accueil des motards.

BAR BASK accepte les moyens de paiement suivants : Espèce, CB - Mastercard, CB - Visa.

Oui, BAR BASK accepte les paiements en CB.

BAR BASK compte 25 avis avec une note moyenne de 4.3. Vous pouvez consulter les avis de BAR BASK en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur BAR BASK en cliquant ici

BAR BASK se situe au Edward Pynaertkaai 115/001 , 9000 Gand

Lundi
18:00 - 00:00
Mardi
18:00 - 00:00
Mercredi
18:00 - 00:00
Jeudi
12:00 - 14:00 et 18:00 - 00:00
Vendredi
12:00 - 14:00 et 18:00 - 00:00
Samedi
Fermé
Dimanche
Fermé
Envoyer une réponse