Retour à la fiche établissement ILIRIJA D.D.

Avis des membres sur ILIRIJA D.D.

4.4/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Ivana Štokovac
Ivana Štokovac
Visité en avril 2024
Osoblje top, lokacija top. Zaključak je da svakako želim opet doći
Josip Kraljević
Josip Kraljević
Visité en avril 2024
Sa suprugom sam bio 3 noći za Uskrs. Hotel je renoviran i nadograđen mu je na krovu odličan welnes. Sobe su dobro uređene imaju sve što treba za 4 zvjezdice. Krevet i balkon je najbolje što soba ima. Hrana je dobra, ima raznovrsno svega. Riba dobro zastupljena i uvjek je ima, uz meso naravno. Doručak je raznovrstan i kvalitetan. Ima mjesta da bude sve to bolje za 4 zvjezdice ali uglavnom je to dosta dobro. Količinski ne fali ničega. Osoblje je dobro i ljubazno. Parking besplatan i dostatan. Pozicija hotela je uz krevet, welnes i dobro zastupljena riblja jela najbolje što hotel ima. Postoji prekrasan novi unutarnji bazen koji nas je jako dojmijo s čistocom i dizajnom. Hotel je tik do mora u centru mjesta. Sve u svemu jako dobro iskustvo koje bi ponovili. Posebno bih pohvalio konobara Dinu. Jako je ljubazan i posvečen gostima. Nemamo niti jedno loše iskustvo niti s osobljem niti s objektom.
Senka Čorak
Senka Čorak
Visité en avril 2024
Hotel Ilirija je na izvrsnoj lokaciji koja garantira prekrasan pogled na more u svoj njegovoj čari uzburkanosti ili bonace. Blizina i ljepota plaža, duge šetnice u sjeni stoljetnih borova, popratni sadržaji za male i velike pozivaju na idealan odmor.
A uz sve prirodne ljepote, uz čistoću, lijep interijer hotela i ukusnu hranu, supruga i mene oduševilo je ljubazno osoblje, od recepcionara preko osoblja u restoranu, te spremačica.
Ugodno smo se iznenadili susretljivošću i pozitivnom stavu prema nama kao vlasnicima psa i naravno prema njemu.
Osjećaj dobrodošlice, ugodu wellness kupki, miris vruće himalajske soli u sauni, okus baklave s pistacijama i lakoću postojanja, ponijeli smo sa sobom i naravno svaku preporuku za prijatelje!
전종달
전종달
Visité en mars 2024
조욤한 바닷가 위치해서 경관도
좋고.객실 방도 너무깔끔 합니다
또한 인포메이션 근무하시는 분도
너무 친절하구요 기회가 되면
꼭 다시 가고푼 호텔 입니다
Alda Škrlj
Alda Škrlj
Visité en mars 2024
Vse super.Lepe sobe,prijazni,dobra hrana .Lepa lokacija blizu morja.
Anton Katic
Anton Katic
Visité en février 2024
Sve je super.Jedina zamjerka je ta ,sto nam u komunikaciji nisu rekli da nedjeljom ne rade saune.Ostalo je sve ok.
Krešo Kocijan
Krešo Kocijan
Visité en février 2024
NAPLACUJU PICE ZA VECERU,.?????????????
Urban Wedding
Urban Wedding
Visité en février 2024
Great location for a wedding in Croatia.
Sasha Simic
Sasha Simic
Visité en janvier 2024
Veoma prijatno iznenađen , sve je bilo zaista sjajno . Usluga veoma ljubazna , sobe udobne i okrenute ka moru a hotel na samoj obali , zaista sve preporuke .
Hermann Siegl
Hermann Siegl
Visité en janvier 2024
Super Hotel um Silvester zu feiern.
Luzia Hoffmann
Luzia Hoffmann
Visité en janvier 2024
Zimmer, Verpflegung sehr gut. Es gibt jedoch eine große Kritik am Barpersonal: Verstecken sich zu dritt im Hintergrund, kommen erst nach mehrmaligen klopfen, wenn in der Bar dann werden lieber Gläser abgeräumt und man wird einfach ignoriert.
Savjetnik Za sve
Savjetnik Za sve
Visité en décembre 2023
Dobar
Denis Sušac
Denis Sušac
Visité en novembre 2023
The hotel was a pleasant surprise,as I have expected a little bit less. Clean,with very decent food. But where it really stands out is the staff. Extremely friendly and polite,always willing to do what ever they can to help you out. You really will get looked after if you stay there. A rare quality these days indeed.
Tatiana Šeríková
Tatiana Šeríková
Visité en novembre 2023
Tato recenzia popisuje realnu skusenost mna ako hosta uvedeneho hotela.
Hotel Adriatic na plazi, pekny hotel s peknym vyhladom. Avsak sluzby = 0 bodov, za velmi vysoku cenu. Pocas tyzdna sme 3x mali opilcov skoro rano tiahnucich z plazovych barov do mesta, ktori hulakaju pod oknami. Uplne top o 5 rano skupina opitych mladych, ktora sa usadila priamo na terase hotela, hulakala a potom poskakala oblecena do hoteloveho bazena ... Hotel nic.... Ako host som sa ja a moja 16 rocna dcera musela hadat s opilcami, volala som na recepciu.... Ziadna sbs, nic. Upratovanie chabe, prve 3 dni denne, potom po 2-3 dnoch prisla vysypat smeti, keby som nebola vyslovene prisla za upratovackou, ani nepride .... Uterak predlozka pred sprchou tyzden nevymeneny.

PS: Doplnenie - este v predposledny den pobytu som napisala v nemcine staznost na vedenie hotela, kontakty z webovej stranky som vybrala priame 3. Do dnesneho dna (3 tyzdne) nikto z vedenia neodpovedal, ani len BU, budeme sa Vasou staznostou zaoberat. Hotel si za najlacnejsiu 2postelovu izbu s ranajkami uctoval ca. 200 Eur/noc. Chorvatsko je krasne, hotel a cely rezort tiez velmi pekny, krasne miesto na plazi, ale vobec nezodpoveda pozadovanym cenam a slovo servis a sluzby im nic nehovoria. To je bohuzial realita Chorvatska. Za tu cenu je lepsie zakupit dovolenku v Taliansku alebo Grecku, aj s letenkami, plnou penziou a 100% lepsimi sluzbami a pristupom.
Sonja Reljanović
Sonja Reljanović
Visité en novembre 2023
"Samo" smo popili jako dobru kavu u hotelskom kafiću- lijepo uređen hotelski prostor sa lijepim pogledom i mirnom atmosferom. Moguće je ući sa psom- puno hvala na tome- uživali smo!????????????
Tânia Maria Cecília da Silva
Tânia Maria Cecília da Silva
Visité en novembre 2023
Simplesmente maravilhoso.
Daniel Pošta
Daniel Pošta
Visité en novembre 2023
Ovaj hotel je kategoriziran sa 4 zvjezdice i nakon 10 dana u hotelu, možemo se potpuno složiti s tim. Dobar hotel, ali mu fali malo do 5 zvjezdica. Prvo stvari koje smo supruga i ja smatrali lošim ili negativnim. Sobe su malo oldstyle, pojedini komadi namještaja izgledaju dotrajalo, televizor montiran na zidu je bio 22", kad ležiš u krevetu doslovno ne vidiš kaj se događa na televizoru, a nedaj bože da želiš titl čitati. Kupaonice su minijaturne i to me dosta smetalo. Funkcionalne su, imaju sve, ali nemaš se mjesta za obrisati kad izađeš iz tuša. CIjena je isto vrlo visoka, pogotovo nadoplata za kućne ljubimce.

Pozitivne stvari su mnoge, fantastično ljubazno osoblje, od spremačica, preko konobara u restoranu, recepcijsko osoblje, svi su bili super uslužni i prijateljski. Hrana u restoranu je vrhunska. Izbor i količina hrane je zbilja na zavidnom nivou. (I doručak i večera) Bravo! Lokacija je izvrsna, na samoj rivi, u centru mjesta, nemaš se zašto žaliti. Popratni sadržaji su bili više nego okej, masaža, sauna, bazeni, živa muzika uz ples za goste hotela svaku večer, krasan travnjak i cvjetnjak koji se održava oko hotela i navodnjava. Iskreno ako pogledamo, vjerujem da ćete u svakom hotelu naći i dobrih i loših stvari, i uz neke negativne stvari mislimo da je hotel zaslužio 4 zvjezdice i da se isplati koristiti njihove usluge. Hvala što nam je bilo ugodno kod vas 10 dana, nedostatke koje smo nabrojili više smatramo kao malu kritiku da vidite što biste mogli poboljšati (iako vjerujem da ste i sami svjesni sitnih nedostataka).
Franci Jeraj
Franci Jeraj
Visité en octobre 2023
Odličen hotel za kratek oddih, dobra hrana, bazen, sauna, prijazno osebje
Gordan Hrzic
Gordan Hrzic
Visité en octobre 2023
Previsoka cijena noćenja za ponuđeno ali ok. Možda je u sezoni bolje
Milan Horký
Milan Horký
Visité en octobre 2023
Krásný hotel s vlastním uzavřeným parkovištěm, přímo u moře s vlastní pláží k odpočinku, z bazénu výhled na moře a pobřežní promenádu. Pokoj byl útulný, čistý a s obrovskou terasou a ráno nás probouzel východ slunce, takže krásně romantické. Personál vstřícný a ochotný s čímkoli pomoci. Jen u výtahu se stále tvořily fronty. Jídlo velmi chutné i velký výběr.
Kurt Leitner
Kurt Leitner
Visité en octobre 2023
Nettes hotel freundliche Mitarbeiter kann man empfehlen
Gudrun Kaufmann
Gudrun Kaufmann
Visité en octobre 2023
Sehr sauber. Personal freundlich. Schöner Garten. Pool und Spa. Leider zu viele Reisegruppen. Restaurant überlastet. Massenabvertigung. Schade! Essen gut und große Auswahl
Sandrino Mrkus
Sandrino Mrkus
Visité en octobre 2023
Stalni smo gosti hotela Ilirija, ove godine smo iznimno razočarani hranom. Naglasili smo da su nam djeca vegetarijanci, međutim ponuda je bila očajna.
Mogu slobodno reći obzirom da smo bili u puno hotela da je hrana bila općenito loše pripremljena i nikako na razini hotela sa četiri zvjezdice i sa takvom reputacijom.
Osnovni primjer su gotove juhe koje su se posluživale.Izbor deserta i kolača je bio iznimno skroman.
Natalia Darmoroz
Natalia Darmoroz
Visité en octobre 2023
Amazing place! Highly recommended! I traveled with my husband and a small daughter, we really enjoyed our time in Ilirija hotel! Super tasty food, very delicious and healthy! You really can find dishes for any taste. Lovely atmosphere, beautiful hall and amazing coffee in the bar. Very nice and friendly waitresses. we would be back for sure!
Wm Man
Wm Man
Visité en octobre 2023
De lift is vaak kapot. De bediening kan beter.
De bed is goed. Airconditioning is goed.

ILIRIJA D.D.

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Tina Ujevića 7, Biograd Na Moru, Croatie
Voir sur la carte
+385 23 383 165
Je suis le propriétaire
Cliquez ici
Envoyer une réponse