Retour à la fiche établissement HOTEL VILLA ANTONIO

Avis des membres sur HOTEL VILLA ANTONIO

2.7/5
22 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Jurica Majnarić
Jurica Majnarić
Visité en avril 2024
Predivan produženi vikend smo ovdje proveli za Uskrs 2024. Vrhunska hrana i ljubazno osoblje i odličan domaćin gazda Antonio i kuharica Jasna i majstor Ali. Ocjena 5/5 !!
Odlična janjetina i riba na žaru. Orade i brancini ! Vrhunska hrana !
Villa Evahill
Villa Evahill
Visité en février 2024
Super
Bornaburke
Bornaburke
Visité en septembre 2023
Sobe neciste,wifia nema katastrofa !
Ivan23 Reskov
Ivan23 Reskov
Visité en septembre 2023
Sve je super od hrane do osoblja jedino mi se bas ne sviđa to sto nije sve bas cisto.Bazen je dobar,
Gabrijela Grgic
Gabrijela Grgic
Visité en septembre 2023
Sobe su užasno prljave. U sobama i kupaonicama ima lišća, po sobama smo nalazili britvice što je znak da se ne čisti često. Mačke se penju po krovovima i ulaze u sobe. Pas slobodno hoda restoranu. Također televizori i klime ne rade, prozori se jedva otvaraju i zatvaraju, jacuzzi se pali sam od sebe usred noći. Bazen izgleda kao da nikad nije čišćen. U njemu ima lišća, voda je mutna nismo mogli vidjeti ruku ispred sebe te je voda vrlo hladna. Wifi je kao da ne postoji. Osoblje je bezobrazno i pije na radnom mjestu.
v Burazin
v Burazin
Visité en août 2023
Lokacija izvrsna, osoblje nezainteresirano, neprofesionalno odjeveno ( konobar na bazenu bez majice i u kupaćim hlačicama malo radi, malo sjedi, malo nestane itd ), sobe nisu čiste, okoliš nije održavan, muzika na bazenu albanska ( da napomenem nisam nacionalista i nemam ništa protiv bilo čije glazbe, ali trebali bi prilagoditi s obzirom da je u vili gostiju više nacionalnosti ), sve u svemu cijena i kvaliteta, te ponuđena usluga nisu u omjeru.
Maja Žohar
Maja Žohar
Visité en août 2023
Domaća atmosfera, super osoblje. Osjećali smo se kao kod kuće. Hrana odlična ???? Moje preporuke????
Olof Gustavsson
Olof Gustavsson
Visité en août 2023
Absolutely stunning view, dinner and breakfast was very good.
Seif Ger2
Seif Ger2
Visité en août 2023
We called for reservation , they told us not to pay by card, that we pay there cash, the moment we reached there they told us we don't have any room available so just traveling from another country for nothing and I asked him to find us a solution at least because it's not our mistake, he told me to leave and he even called for people to kick us out , they were really aggressive ????????
Amila Omerbasic
Amila Omerbasic
Visité en août 2023
Zeer slecht hij heeft mij met 2 kinderen op straat gelaten omdat hij mijn reservering niet goed heeft doorgevoerd. Het ergste is dat die niet eens heeft geprobeerd om het op te lossen. Allerslechtste wat je kunt krijgen. Ongelooflijk onprofessioneel. Ik zou het niemand aanraden.
Aymen Ismail
Aymen Ismail
Visité en août 2023
So expensive and not worth the money.
To avoid !
bilel ismail
bilel ismail
Visité en août 2023
Very bad hotel !!!
All the reviews that said it is good are a scammers !!!
After a long way from slovenia to there , we made a reservation and everything is ok, they called us one hour before and he said that there is no room for us ( he didn't even appologize )
We went there and we asked him to find us a solution, so he brought someone to kick us by force !
So impolite , disrespectful !!!
I don't recommande at all !!!!!
Theresa Fürle
Theresa Fürle
Visité en juillet 2023
Ja, was sollen wir sagen?Traumurlaub!
Wir waren wirklich rundum zufrieden, glücklich und nach 12 Tagen bei Antonio super erholt!
Das Essen war unheimlich lecker und sehr große Portionen, der Ausblick ein Traum, egal ob von unserem Balkon, beim Essen oder am Pool - fantastische Sicht und eine wundervoll gestaltete Anlage.
Das Personal war stets bemüht, dass man zufrieden ist und es einem an nichts fehlt, 5 Sterne wohl verdient! ;-) Wir kommen sehr gerne und hoffentlich bald wieder, danke für eine großartige Urlaubszeit an Antonio, Bratislav, Toni, Adem und den Rest des Teams!
Hvala, Theresa&Haris
Anton-Michael Dafčik
Anton-Michael Dafčik
Visité en juillet 2023
Sve pet osim soba ( pogotovo broj 35 ), njihovog održavanja i uređivanja.

Odnosno sobe nisu iste kategorije, a cijene su iste, što smatram neprimjerenim odnosom prema korisnicima usluga.
Mateo13Gaming
Mateo13Gaming
Visité en juillet 2023
Ne radi tv,ne radi jedno svijetlo u kupaoni,ne radi tv(antena) SOBA BROJ 29
Adrian C
Adrian C
Visité en juin 2023
Beautiful location. The buildings itself needs some refreshing. There was no fridge in the room. The biggest negatives were hidden payments. The owner of the property told us that we can charge our car there (and he didn't mention any extra fees), on our check-out he wanted to quote us €90 for 3x charge of approx 30kWh each. There is also a dinner buffet every day. We were informed that it cost €18 but on the check-out they charged us €25. It wasn't worth it because You can easily eat cheaper in the town.

Everyone was friendly, home-like atmosphere, great view but the extra charges ruined everything.
Jasmina Buljubašić
Jasmina Buljubašić
Visité en juin 2023
Imali smo pir tu i kad smo se dogovorali sve je bilo top i stvarno je sala bila prelijepa al onda kad je doslo vrijeme da platimo e tu nas je pokuso zezniti onda nista nije bilo po dogovoru,samo sto nam zrak nije naplatio. Uzas!
Na Mi
Na Mi
Visité en juin 2023
Vlasnik je obični prevarant koji glumeći poštena čovjeka pokušava prevariti klijente. Naravno,to shvatite na kraju
Toma PROCRO
Toma PROCRO
Visité en juin 2023
Wifi-ja nema u apartmanima(jako je slab), zidovi pljesnjivi i puni vlage, hrpu buba, skucena soba bez prozora!!!!
Tv programi ne rade, nema kuhinja te je usaftano i nema zraka
Karl Bob
Karl Bob
Visité en mai 2023
U sobi sam našao pauka pa sam ga morao s natikačom ubiti, Wc je dobar ali šolja se jako lagano zaštopa, Sve u svemu usluge su jako dobre fina je hrana i lijep je pogled na more uz bazen ????
Alen
Alen
Visité en mai 2023
Sobe su odlične, uredne, imaju TV, čisto. Usluga je jako dobra, hrana predobra. Lokacija je isto super, odmah iznad mora tako da imate pogled na more.
Mate Odak
Mate Odak
Visité en mai 2023
Tri stvari su čista desetka: pogled, kreveti (glavni, ne pomoćni) i hrana. Buffet je obilan i raznovrstan. Osoblje je simpatično, ali jako loše vođeno. Ne znaš tko je zaslužan za što. Gazda je sveprisutan i zadovoljan sobom. Ne bi čovjek rekao da je gazda jer je obučen za poći na buće (balote). Slično bućama vodi i svoj hotel. Sve se piše na papiriće i na kraju se zbraja. Jako je domaće, na primjer, Coca Cola se toči iz velikih boca i naplaćuje 2 eura. Sok se toči iz tetrapaka i košta 3 eura. Pivo košta četiri eura. To sve plaćate na kraju. Cjenika nema, istina mogao si pitati, ali nema veze jer nema ni fiskalnog računa. Kažem vam, sve je domaće. Moram pohvaliti kuhara i njegov kruh. Ni vaša baba nije ovakav radila.

Neki se ljudi u recenzijama žale na bazen. Bazen je odličan. Samo vam ga na kraju žele dodatno naplatiti, a to nema veze s korištenjem istoga. Cijeli objekt je prepun raznih usluga o kojima ne znate, ali ćete saznati. Na kraju, kad vam naplate (ili bar pokušaju), ne dobijete račun. Kao što sam već rekao, atmosfera je domaća, boćarska.

Sobe su u redu. Dokaz su žohari i mravi koji se nalaze u njima. Suprotno predrasudama, žohari idu na čisto. Televizori baš i ne rade, ali tu je prije spomenuti pogled.

Kome bih preporučio ovaj objekt? Pa, firmama koje trebaju team building. Gazda nekako uspijeva ujediniti cijelu ekipu.

Ali da ne bih samo hvalio, moram dati nekoliko zamjerki. Zapravo, konstruktivnu kritiku. Trebalo bi popisati sve televizore koji ne rade, sve kade koje su oštećene, brave koje ne rade, kvake koje nedostaju i onda sve to popraviti. Također, trebali biste staviti cjenike pića na vidljivo mjesto, predlažem na stolove. Osoblje je odlično. Dajte im formalnu odjeću. Izgledat će profesionalno. Usmjerite uslugu prema navedenim zvjezdicama. Uvedite fiskalnu kasu jer vas zakon na to obvezuje.

Eto, toliko od mene. Zagrijali ste mi srce, podsjetili ste me na "Faulty Towers"
P.S. kruh je zbilja vrh. Pozdrav kuharu.
Envoyer une réponse