Retour à la fiche établissement HAPPY HOUSE RENTALS

Avis des membres sur HAPPY HOUSE RENTALS

4.8/5
25 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Tomáš Zikmund
Tomáš Zikmund
Visité en mars 2024
Paní realitačka nás provedla celým procesem od prohlídky až k podpisu smlouvy včetně předání bytu a měřících přístrojů.
Jednání bylo příjemné, rychlé a konstruktivní.
Jessica Boone
Jessica Boone
Visité en mars 2024
We have been working with Romana and her teams for years when we need mid term accommodation for visiting artists. Very responsive and professional.
Vadym Tymocko
Vadym Tymocko
Visité en mars 2024
Chtěl bych vyjádřit velké poděkování realitnímu makléři panu Petru Karáskovi, který jednál na velmi profesionální úrovní !!! Vyhověl každému požadavku a zodpověděl každý dotaz který byl položen. Díky němu veškerý proces od prohlídky až po podpis nájemní smlouvy byl velmi hladký a bez žádných komplikaci.
Klara Nezbedova
Klara Nezbedova
Visité en février 2024
Spolupráce s touto realitní kanceláří a zejména s makléřem panem Tichým proběhla naprosto skvěle bez komplikací. Jejich služby tedy mohu jen doporučit.
Ondra Hubálek
Ondra Hubálek
Visité en février 2024
Realitní kancelář Happy House Rentals můžu jen doporučit ????. V podnájmu pod jejich správou jsem byl přes šest let - férové jednání, bezproblémová komunikace a vstřícný přístup.
Stanislava Valeskova
Stanislava Valeskova
Visité en février 2024
I appreciate the fast and professional approach and orientation in the real estate market. I have always been satisfied. Stana
Michaela Hindráková
Michaela Hindráková
Visité en février 2024
Velice profesionální přístup. Musím vyzdvihnout slečnu/paní Lamiyu Gadashovou.
Od prohlídky po finále velice profesionální a lidský přístup.Všechny otázky byly zodpovězeny. Rozhodně doporučím přátelům,pokud budou hledat nový domov. Mockrát děkuji ❤️
Filip Šimoník
Filip Šimoník
Visité en février 2024
Děkujeme paní Thelenové, která nám pomohla získat fantastickou kancelář v centru Prahy. Byla spolehlivým prostředníkem mezi majitelem domu a námi, balancovala potřeby obou stran a svižnou komunikací posouvala proces ke zdárnému podpisu smlouvy. Byla nám podporou ve všech praktických záležitostech jako kontrola stavu měřidel, převod dodavatelů energií apod. A navíc to vše zvládala s lidskou vřelostí :)
Лана Павлова
Лана Павлова
Visité en février 2024
Мне очень повезло с риэлтором, которому я очень благодарна ????.
Сейчас объясню, я на данный момент проживаю в Праге и не знаю чешского языка, на что в этом агентстве все риэлторы знают не один иностранный язык. И это мне очень облегчило поиск квартиры.
Лания оказалась профессионалом своего дела , всегда отвечала на вопросы компетентно , если возникали вопросы. Всегда была на связи. Я очень довольна квартирой, она оборудована всей техникой, ремонт очень хороший.
Вообщем мой отзыв 5 из 5 ????????????
Petronela Mitanova
Petronela Mitanova
Visité en novembre 2023
I am delighted to share such a great experience I had with the help from Blazena to find me a perfect rental property at Vinohrady. From the very beginning her dedication and professionalism was making the entire process smooth and stress free. The communication with the whole team is always straightforward. Happy House Rentals has provided so far nothing but the highest quality service for me and therefore, I would highly recommend them.
Patrik H. & Petronela M.
Martin Slanina
Martin Slanina
Visité en novembre 2023
S realitní kanceláří Happy House Rentals, s.r.o. mám velmi dobrou zkušenost. A to jak při koupi bytu, tak s jeho správou při pronájmu. Při jakémkoliv problému vše ihned profesionálně vyřešili a snažili se mi maximálně vyjít vstříc. Tímto bych jim rád poděkoval za lidský přístup a trpělivost. Velmi rád tuto realitní kancelář doporučuji.
Shark
Shark
Visité en octobre 2023
I have been working on moving to Prague with my dog, which is a challenge on its own, but Ms. Lamiya Gadashova helped me so much by becoming our representative and voice of confidence. She helped us find a home that not only allowed dogs, but was in the perfect area to rehome to. I’m so excited and so grateful for her support, I couldn’t have done it without her.

Stehuji se z Ameriky do Prahy, a slečna Lamiya Gadashova mi pomohla sehnat a zařídit krásný byt mých snů. Mam pejska, tak to bylo o něco těžší… Od začátku mi odpovídá jaké koli otázky mám a poskytuje mi jakoukoli podporu potřebuji. Věděla jsem ze stěhovat se přes ocean nebude lehký ale s jeji pomoci vše přišlo o něco lehčí- jsem moc vděčná.
Viola Gazaryan
Viola Gazaryan
Visité en octobre 2023
Naprosto skvely a profesionalni pristup. Mohu jen doporucit. Byla jsem velmi mile prekvapena po zkusenostech s jinyma agenturama. Dekuji za skvele jednani.
Petra Vasquez
Petra Vasquez
Visité en septembre 2023
Skvělá spolupráce s realitní makléřkou, paní Romanou Thelenovou, poskytla mi spolehlivé služby při pronájmu bytu v Praze. Lidsky profesionální a zkušená, děkuji.
Ekaterina Matveeva
Ekaterina Matveeva
Visité en septembre 2023
Have been renting a flat through this agency for a few years already and are completely satisfied with the service. Adela and Robert are always here to help and go out of their way to smoothly resolve any issues.
Andrew Sweeney
Andrew Sweeney
Visité en septembre 2023
I rented a property with Happy House Rentals for three years and they were marvellous, couldn't be happier to recommend them. They responded immediately if there was an issue at my flat, acted as a fair and considerate middleman between me and the landlord, and made my residence completely stress free. I left as I moved abroad and when I return to Prague I will only rent with HHR, they have an excellent property portfolio and brilliant staff. Do yourself a favour and rent via this company.
Felix Schon
Felix Schon
Visité en septembre 2023
Realitní kancelář prokázala naprostou profesionalitu ve všech směrech. Jejich makléř, Josef Tichý, odvedl výjimečnou práci, byl vždy k dispozici a ochotně a trpělivě mi odpovídal na všechny dotazy. S takovým přístupem se setkávám jen zřídka. Vřele doporučuji!
Anna Rachael McBride
Anna Rachael McBride
Visité en août 2023
Excellent and professional service by Lamiya - made finding an apartment in Prague much easier. Thank you!
Christina Papatheodorou
Christina Papatheodorou
Visité en juillet 2023
Their services and assistance are excellent! As a foreigner who is relocating in Prague it was very relieving to find this level of support and professionalism. Well done!
Veronika
Veronika
Visité en juillet 2023
Prima zkušenost s touto realitní kanceláří. Paní Andrea Vihanová je skvělá profesionálka, s níž se báječně jedná. I když šlo o prodej obyčejného malého bytu v panelovém domě, žádné výjimečné nemovitosti. Skvělé jsou též doprovodné služby, inzerce, fotografická dokumentace, právní služby a poradenství. Rozhodně doporučuji.
Matěj Pátek
Matěj Pátek
Visité en juin 2023
Diky Yegorovi jsem nemusel resit neprijemnosti s panem majitelem. vsechno vyresil za me a pomohl mi se vsim co bylo potreba. Dobra prace????
Génesis A. Chango
Génesis A. Chango
Visité en juin 2023
Help to find an accomodation as soon as possible, good price, well treatment
Thank you Yegor ????
paula stefan
paula stefan
Visité en juin 2023
I searched twice already an apartament with Yegor and both times he's been so fast, this time he managed to do everything in one day 10/10
Andrei Kolobov
Andrei Kolobov
Visité en juin 2023
Высокий профессионализм, индивидуальный подход отличают работу агентства Happy House Rentals. Лицо компании - это сотрудник, который берется за решение вашей задачи. Для меня имидж агентства сформировался благодаря пани Блажене Полахаровой. Долгосрочное сотрудничество с пани Полахаровой показало четко выстроенную работу на всех этапах, компетентность, умение найти компромисс, внимательность к деталям. И вот в очередной раз, продавая квартиру я обратился к услугам агенства Happy House Rentals и хочу поблагодарить за проделанную работу пани Полахарову и коллектив агентства. Успехов и процветания вам!
donatien rodriguez
donatien rodriguez
Visité en juin 2023
We visited a house twice and we were very interested with my partner. The agent had undertaken to provide us with a detailed offer as soon as possible, but 7 days later we had still not received anything. So we contacted her again. Following this, we wrote back to get details of the charges the owner was asking for, but there... still no response after 7 days. So we decided to give up and go through a more serious agency.

We understand that sometimes the owners are not so responsive, but it would have been polite to write to us or call us to keep us informed... especially 15 days before moving in.
Envoyer une réponse