Retour à la fiche établissement HOTEL SCHELDEZICHT

Avis des membres sur HOTEL SCHELDEZICHT

3.6/5
23 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Jolien N.
Jolien N.
Visité en janvier 2024
Dit is geen hotel, dit zijn slecht afgewerkte kamers, boven een ontbijtbar. Check-in verloopt bij een chaotische jongeman, aan de volgepropte keukentafel van de ontbijtgelegenheid. Een kwartier stonden we te lummelen tussen de etende mensen, alvorens we verder geholpen werden. Bij het inchecken bleek dat we ontbijt én toeristenbelasting nog moesten betalen. Dit kwam op 49€, terwijl we al €227 betaald hadden voor 1 overnachting. Dit geld is het absoluut niet waard. De lift is een levensgevaarlijk gebeuren, je staat op een platformpje dat naar boven beweegt, zolang je knoppen ingedrukt blijft houden. Neem de trap! De kamer is ruim voor drie mensen, want ze is bedoeld voor vier personen. De muren zijn gehavend, de stopcontacten hangen los, een kast of schapje voor bagage is er niet. De spoelknop van het toilet ontbreekt, en links en rechts zijn er gaten geboord in de muur, zonder reden. De producten voorzien in de badkamer zijn ok. De douche is heerlijk. Het muurtje waar de producten opstaan is stofvrij, maar vol vlekken die met een natte doek zouden moeten proper gemaakt worden. Omdat het slecht weer was, kwamen wij rond 16 uur even opwarmen en opdrogen in onze kamer, toen plots de chaotische jongeman van beneden binnenkwam en in onze kamer stond. Helemaal verbaasd van ons te zien, stamelde hij toen dat hij zich vergist had en beneden moest zijn. Wij hadden een kamer op het derde verdiep, en vonden dit dus heel vreemd. Bij het inchecken werd gevraagd hoelaat wij wilden ontbijten, waarop ik 9u antwoordde. De jongeman reageerde dat 9u30 beter zou zijn. Reden onbekend. Het ontbijt zelf was in orde, ook al zijn de muren daar even gehavend, is elke koffielepel verschillend, en zijn de rokershanden van de jongeman die alles opdient niet om aan te zien. Het gehele gebouw is enorm gehorig, waardoor we de hele nacht gewekt werden door mensen die toekwamen, in de gang riepen, gooiden met deuren enzovoort. De rookmelder op de kamer zorgt voor een discotheek Carré gevoel, door elke vijf seconden een fluogeknipper door de kamer te verspreiden. De locatie van dit 'hotel' is super, gezien de wandelafstand van het centrum, winkels, station, parkeergelegenheid enzovoort. De prijs is het niet waard, zoveel is zeker.
Jeanette B.
Jeanette B.
Visité en janvier 2024
Prima locatie als je voor een paar dagen in Antwerpen wil rondzwerven. De kamer is goed, maar niet groot. Het ontbijt is geweldig! Evenals het personeel. We komen hier zeker terug.
Mik V.
Mik V.
Visité en janvier 2024
Super service en fijne locatie in de stad! Wij hadden een familiekamer met fijne bedden maar weinig privacy met de badkamer. Prima voor een weekendje Antwerpen! Ook lekker ontbijt
Isabell D.
Isabell D.
Visité en novembre 2023
We stayed here for our 2nd night in Antwerp. Stayed in a totally different part of the city the night before. After we arrived at this place we were extremely happy about the location, the neighbourhood, the atmosphere - just everything. We had to pick up the keys at a Café next door. The owner was on the phone and we had to wait a couple of minutes. The room itself was very small and very basic. For 2 friends a bit too tiny. For a couple it's doable. The bathroom door is one to swipe, so it's not really closed. We had a room next to the stairs. It was absolutely fine for what we paid. Easy, basic and perfectly located. The shower and the bathroom floor weren't mopped/cleaned but the rest was clean. Good for a night or two.
Charles v.
Charles v.
Visité en novembre 2023
Leuk accomedatie vrij ongedwongen en leuk alternatief personeel. Niet in gedwongen kleding
Stephanie V.
Stephanie V.
Visité en octobre 2023
Verschrikkelijk onbeleefd personeel! Leggen de telefoon af in je gezicht.
Jeroen M.
Jeroen M.
Visité en octobre 2023
Goede service, prima kamer, mooie locatie 10/10 zou aanbevelen
Lore M.
Lore M.
Visité en octobre 2023
Kamers: gezellig, modern, klein maar fijn. Kan een verfbeurt gebruiken. Lampje rookmelder flikkert wel om de 5 seconden + licht van de gang schijnt door de deur. Heb ook zo’n 5 muggen moeten executeren. Spijtig dat het apparaatje voor de muggen leeg was.

Geluidsoverlast binnen het hotel was spijtig genoeg enorm. (Kamer bij de trap). ‘s Nachts wakker geworden van een bende luidruchtige vrouwen waarvan ik de conversaties duidelijk kon horen en rond 6u werd ik wakker van een overgevende gast in de gang (min. 1 verdieping lager). Daarna bonkte hij op zijn kamerdeur om terug binnen gelaten te worden.
In de ochtend stond blijkbaar de lift vast. Roepende mensen over heel de gang te horen.
Het alarm van de kamer langs ons, was ook hier te horen. Doorspoelende wc’s hoorden we ook, maar daar kan je weinig aan doen natuurlijk.

Daarentegen vond ik de locatie geweldig en kreeg ik een uitgebreide uitleg om zelf in te checken met bijhorende info over de kamer.

Prijs-kwaliteitverhouding zou goed zijn als geluidsoverlast niet zo groot was.
Debbie v.
Debbie v.
Visité en octobre 2023
Het pand kan een beetje aandacht en liefde gebruiken. Bedden en douche zijn goed, ontbijt is prima.
Paco
Paco
Visité en septembre 2023
Kamer snik heet..geen airco!
Timothy H.
Timothy H.
Visité en septembre 2023
The room was nice. The staff was friendly and helpful. The location is awesome. The only adjustments come from the fact that there is no air conditioning if that is a problem (there's a window and fan in the room) which wasn't a problem for me. My room was comfortable and thr bathroom was very nice. I finally stayed in a hotel room with a shower with a complete door (it was very nice). I would stay there again.
Marleen V.
Marleen V.
Visité en août 2023
Fijn hotel op gezellig plein met heerlijk uitgebreid ontbijt. Goede ontvangst.
Claudine D.
Claudine D.
Visité en août 2023
Très bon accueil, professionnel et sympathique (et en français !)
Emplacement pratique, tout proche du Musée Plantin.
Possibilité de garer sa voiture au parking public tout proche.
Notre chambre donnait sur une place à la fois charmante, plutôt animée mais "calmement" .
Douche moderne et bien agréable.
Le bâtiment est ancien : aussi, c'est une prouesse que d'avoir installé cet ascenseur, plutôt surprenant.
Le petit-déjeuner est excellent ! Merci.
John G.
John G.
Visité en juillet 2023
Lage top , Zimmer schrott
Zimmer leider viel zu klein, Bad ist direkt im Zimmer, Toilette nichts für Klaustrophobe.
Service nicht vorhanden, da es keine Rezeption gibt.
Zimmer sauber, aber das darf man wohl erwarten.
Eine Aufzugfahrt in den vierten Stock, dauert aufgrund des Aufzuges aus der Steinzeit, geschlagen 5 Minuten!!!.

Treppenhaus zu eng, alles macht eine schäbigen Eindruck.
Svenerik A.
Svenerik A.
Visité en juin 2023
Small hotel in the old city just by the pedestrian tunnel under the Schelde river. Recently renovated. Small room but clean and tidy. Excellent bed, nice bathroom.
You can get a nice breakfast at the cafe French Toast which is a part of the hotel.
Numerous bars, cafes and restaurants nearby. The staff is very friendly and eager to help with everything. Good Wi-Fi.
Happy to return.
Rien B.
Rien B.
Visité en juin 2023
Je loopt zo de stad in, parkeren kan vlakbij op betaald parkeerterrein. Heerlijke bedden.
Sabine W.
Sabine W.
Visité en mai 2023
Wij hebben twee nachtjes in het hotel geslapen.
De kamer zijn goed, miste alleen koffie en thee setje op de kamer.
Bad/douch zeep aanwezig , ook shampoo en haar Föhn.
Hotel kamer heeft een op knap beurt gehad. Ik denk dat ze trappen nog moeten bekleden. Er een lift aanwezig.
WiFi is ook goed.
Het hotel ligt goed, net tegen centrum aan. Aan een pleintje met een basketbal veldje en cafeetjes, Ideale plek. Je loopt het hotel uit en stukje lopen en dan zit je zo op het plein waar restaurant en winkels zitten. Wij hebben verschillende routes gelopen. De echte winkel straat is verder lopen.
De eigenaars hebben zowel het hotel als french toast. Wij hebben de eerste ochtend buite ontbeten bij french toast.
Ontbijt is erg goed verzorgd. 15 euro pp.
Was echt lekker en goed. Twee dag hebben van de kaart besteld en dat was ook lekker .
De incheck is bij french toast. Wij werden warm welkom geheten en kregen goed uitleg hoe alles werkt.
Wij hebben onze auto bij de parkeer garage de grote markt neergezet.
Per dag 26 euro. Ligt dicht bij hotel

Fijn hotel.
Gaan zeker hier nog een keer terug komen.
luis F.
luis F.
Visité en mars 2023
Excelente localização
Simpatia e simplicidade
Yuri v.
Yuri v.
Visité en mars 2023
Prima stek
Chantal G.
Chantal G.
Visité en février 2023
Parkeerplaats was erg druk, daarom bij de parkeergarage aan de grote markt geparkeerd. Kosten 26€ en is ongeveer 10 min lopen. Hotel is heel basic, voor 1 nacht prima.Geen kast om je kleding uit te hangen. Ontbijt erg prijzig maar genoeg andere lekkere restaurants in de buurt. Lokatie is wel top !
Noa v.
Noa v.
Visité en février 2023
Super mooie & knusse kamer met een heerlijk bed! Daarbij ook een frisse badkamer.
Marleen H.
Marleen H.
Visité en janvier 2023
Opzich best een leuk hotel. Met een hele bijzondere lift! Je moet zelf de knop ingedrukt houden om naar je etage heen te kunnen. Wel een hele eenvoudige, kleine kamer. Maar hij is netjes en schoon. Er is een verwarming maar die doet het niet. Je moet de kamer verwarmen met een electrisch kacheltje. Ook staat er netjes een waterkoker met mokken en theezakjes klaar op een tafeltje, maar er is geen stopcontact om hem in te steken! Wij vonden het behoorlijk duur voor wat je krijgt. WiFi code doet het niet. Verder wel een hele goede lunchbar, die hoort bij het hotel. Voor 2 overnachtingen wel te doen.
Erik V.
Erik V.
Visité en janvier 2023
Kleine kamer ,geen stopcontacten zowat om je te tel of iets op te laden.
Envoyer une réponse