Résultats Camping à Saint-Martin-de-Castillon

AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS

Camping
4.1/5
19 avis

Y aller et contacter

Carte de l'emplacement de l'établissement
Les Joncquiers, 84750Saint-Martin-De-Castillon, France
Voir sur la carte
04.90.75.20.11
2024
Recommandé
2024

Aire naturelle avec piscine face au Mourre Nègre possédant des emplacements bien à l'abri et un gîte entièrement équipé.

Une aire naturelle placée sur un joli site, en plein coeur du Parc Naturel Régional du Luberon, en face du Mourre Nègre et à 3 km du village de Saint-Martin-de-Castillon. Madeleine et Nicole assurent une réception tout en sourire. L'endroit, véritable bol d'air pur, respire la tranquillité. En dehors des vacances scolaires les familles avec enfants ne sont pas acceptées. Des emplacements bien à l'abri sous de grands chênes et des acacias. Aussi, possibilité de louer un gîte pour 2 personnes entièrement équipé. La petite piscine accompagnera vos moments de détente. Pizzas une fois par semaine. Bien placé pour les amateurs de vélo et de randonnées pédestres.

Merci pour votre aide, cliquez-ici pour nous en dire plus sur votre expérience.

Organisez votre voyage avec nos partenaires à Saint-Martin-de-Castillon
Transports
Hébergements & séjours
Services / Sur place

Comparer et réserver votre hébergement au AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS

Avis des membres sur AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS

4.1/5
19 avis
Envoyer une réponse
Rapport Qualité/Prix
Localisation
Propreté
Cadre /ambiance
Service
Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, il a été validé par l'équipe du Petit Futé. Vous avez déjà déposé un avis pour cet établissement, en attente de validation, vous recevrez un e-mail dès qu'il sera validé.
Rianne van de Kerkhof (eyeFramedPhotography)
Rianne van de Kerkhof (eyeFramedPhotography)
Visité en octobre 2023
Nadat we in een leuk telefoongesprek hadden afgesproken de dag erna aan te komen, lazen we hier de reviews om vervolgens toch met enige voorzichtigheid, op ons tenen en zachtjes fluisterend het terrein te betreden, goed uitkijkend voor heksen op bezemstelen en vingerwijzende kleuterjuffen.
Niets van dat alles. Wat er wel was: ruimte, rust, humor, hulp, tips en adviezen, overheerlijke broden in de ochtend - nog nooit zulke lekkere en krakendverse gehad op een camping, een praatje op zijn tijd. En niet te vergeten: voor wie wilden, twee uurtjes rustig de dag eindigen op het terras of gezellig kletsen met de andere gasten en de twee zorgzame, hartelijke en humorvolle eigenaressen, Madeleine en Nicole. Gewoon precies goed.

Wat mensen blijkbaar zich niet realiseren, is dat door hun "gezelligheid" het juist voor anderen heel onaangenaam kan zijn. Hier hoefden we niet te denken "o jee, wat krijgen we nu weer naast ons voor aanwezige types". We zijn geen gepensioneerden, en houden van een gezellig praatje, maar we hoeven niet mee te "genieten" van een ander en we vinden het heel normaal om te zorgen dat een ander geen overlast heeft van ons (behalve mijn rolstoel, die maakte lawaai en we konden niet ontdekken waardoor ???? Sorry!)

Voor mijn situatie is het sanitairgebouw niet helemaal geschikt waardoor het me meer energie kost dan goed voor me is, maar dat had ik van te voren in gecalculeerd. Ik had het er graag voor over. Als ik tijdens het telefoongesprek had aangegeven dat ik minder mobiel ben, zouden we een andere plek hebben gekregen die gemakkelijk toegang had tot een grotere douche waar ik wel in kon zitten. Verhoogde wc's bleken dan eigenlijk gewone wc's te zijn (maar eerder hadden ze nog lagere dus niet gelogen op de website ????) en de drukknoppen erg lastig te gebruiken voor mij. Normaal gezien Was het super schoon, op vanochtend na toen iemand het blijkbaar niet nodig vond achter zich de wc borstel te gebruiken. Jammer dat zelfs hier toch een enkeling zich zo gedraagt, maar dat lag zeker niet aan de schoonmaak.

We konden veel te kort blijven en nog zoveel te ontdekken. We hebben nu al een lijst voor de volgende keer.
Andrea Bos
Andrea Bos
Visité en septembre 2023
Prachtige camping! Heerlijk gewandeld, gezwommen en uitgerust. Heel erg bedankt aan de gastvrouwen.
Pieter R.
Pieter R.
Visité en septembre 2023
Prachtige ruime camping. Schatten van gastvrouwen. Ze zijn zuinig op de rust, dus zijn er wat spelregels. Heb je daar geen zin in, ga dan niet.
Jeroen Bruinewoud
Jeroen Bruinewoud
Visité en août 2023
Heeeeeel rustig. Da's wel echt lekker. Beide eigenaren hebben wel een bijzonder arsenaal aan regeltjes bedacht om dat allemaal zo te krijgen en te houden.
Dorethe op 't Ende
Dorethe op 't Ende
Visité en août 2023
Ook dit jaar weer gebruik mogen maken van de gastvrijheid van Madeleine en Nicole. Een prachtige omgeving en een oase van rust! Het sanitair is brandschoon. De dames
zijn altijd bereid om te helpen. Voor ons is het een fantastisch verblijf.

Trouvez des Offres de Séjours uniques avec nos Partenaires

Questions fréquentes :

Oui, AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS propose à ses clients un service de laverie.

Oui, AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS propose à ses clients des plats cuisinés à emporter.

Oui, AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS propose à sa clientèle un magasin d'alimentation sur place.

Oui, AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS propose à ses clients une piscine extérieure.

AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS compte 19 avis avec une note moyenne de 4.1. Vous pouvez consulter les avis de AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS en cliquant sur ce lien ou partager votre avis sur AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS en cliquant ici

AIRE NATURELLE LES JONCQUIERS se situe au Les Joncquiers , 84750 Saint-Martin-De-Castillon
Envoyer une réponse